MALİ MÜŞAVİRLERDEN İFTAR YEMEĞİ

MALİ MÜŞAVİRLERDEN İFTAR YEMEĞİ
Samsun serbest muhasebeci mali müşavirler odasının geleneksel iftar yemeği yapıldı

OMÜ Hoşkadem Restaurantta gerçekleştirilen iftar yemeğine; Türmob Genel Saymanı Emre Kartaloğlu, Samsun Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanı Hüseyin Öztürk, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Samsun Defterdarı Hanifi Eraslan, SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya, Türkiye İş Kurumu Samsun İl Müdürü Haşim Meydan, Samsun Ticaret Sicil Müdürü SMMM Semra Aysevinç, Çarşamba Ticaret Borsası Sekreteri Eftal Yetimoğlu, Onursal Oda Başkanı Ahmet Hayvalı, Ordu Mali Müşavirler Odası Onursal Başkanı Ertuğrul Yüksel, Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Baş, Amasya Mali Müşavirler Odası Başkanı Mesut Yaşar Aksöz, Tokat Mali Müşavirler Odası Başkanı Turan Çelik, Çorum Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Can Doğan, Oda Danışma Meclisi Başkanı Recep Uzun, Ankara YMM Odası Samsun Temsilcisi Hüseyin Gündoğdu, Mükellef Hizmetleri Grup Müdürü Harun Şahin, Çorum, Amasya,Tokat ve Ordu Mali Müşavirler Odaları Yöneticileri, Yeminli Mali Müşavirler ve oda üyeleri olmak üzere 550 kişilik yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

İftar yemeğinde konuklarına selamlama konuşması yapan Oda Başkanı Hayrul Kayar, geleneksel iftar yemeğine yoğun ilgi göstererek mesleki dayanışmaya katkı veren üyelere ve kendilerini yalnız bırakmayan şehrimizin protokolüne teşekkür etti.

Başkan Kayar, iftar yemeğinin düzenlendiği 13 Haziran gününün kendileri için çok büyük anlam taşıdığını, 57 yıllık bir mücadelenin ardından mesleğin yasal statüye kavuştuğu gün olduğunu ifade ederek, yaklaşık 30 yılda bir ramazan ayına denk gelecek 13 Haziran tarihinin kendi yönetim dönemlerinde üç kez kutlanma imkânı bulduklarından dolayı ayrıca mutlu olduklarını söyledi.Başkan Kayar, mesleki sorunların çözümü noktasında ciddi gayret gösterdiklerini ve bu süreçte en önemli güç kaynaklarının kendilerini yalnız bırakmayan, desteklerini esirgemeyen üyeleri olduğunu belirterek, katılımları için üyelere ve konuklara teşekkür etti.

İftar yemeğinde Onursal Oda Başkanı Ahmet Hayvalı, Tokat Oda Başkanı Turan Çelik ve Ordu Oda Başkanı Bahadır Baş, yaptıkları konuşmalarda; Meslek Yasasının Kabul Yıldönümünü kutlayarak birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini yaşadıklarını ve bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Türmob Genel Saymanı Emre Kartaloğlu'da yaptığı konuşmada, iftar yemeğine gösterilen yoğun ilginin ve üyelerin odaya ve mesleki dayanışmaya verdiği desteğin çok az yerde görülecek örnek alınması gereken bir seviyede olduğunu ifade ederek; bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başta Türmob Genel Başkanı Sayın A. Masis Yontan olmak üzere, Türmob kurullarının selamlarını iletti.

Samsunlu meslektaşlara, Samsun odasının üyesi olmanın bir ayrıcalık olduğunu, oda yönetiminin son derece başarılı çalışmalar yaptığını ve Türmob olarak bu çalışmalardan çok faydalandıklarını ifade etti.

Ebediyete intikal etmiş meslek mensupları ve yakınları için, Samsun mali müşavirler odası yönetimi tarafından geleneksel olarak ramazan aylarında okutulan hatmi Şerif'im duası da iftar programında gerçekleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.