“ MAKSAT MUHABBET “

“ MAKSAT MUHABBET “
Samsun Hayal Sahnesi Tiyatrosu'nun sahnelediği, Büyük bir takdir ve beğeni kazanan “ MAKSAT MUHABBET” adlı oyun; yoğun ilgi üzerine 3. Kez Gazi Sahnesi'nde 18.01.2015 Pazar günü saat 17.oo de oynanacak.

MİZAH USTALARINDAN DERLEME
Ülkemizin önde gelen mizah ustalarının skeçlerinden derlenen ve bir saati aşkın süre; seyircisini kahkaha tufanında tutan oyunu, SHS sahibi ve Sanat Yönetmeni Utku Özçalçı sahneye koymuş ve kendisi dahil; Nilüfer Çelikarslan, Hande Erdoğan, Leyla Kuk, Canan Yüksel, Sonay Bodur, Berna Taşova, Tolga Şişik, Cihangir Dülger, Oktay Gül ve Selçuk Uzun rol almışlardır. Işık'ta ise genç yetenek Yiğit Yıldız görev aldı.

TİYATRO TUTKUSU
Hiçbir sponsor ve Devlet katkısı olmadan; tiyatro tutkusu ve sevdasını yüreğinde taşıyarak zor şartlarda sanatlarını icra eden hepsi birbirinden yetenekli, biyolog, Matematik Bölümü son sınıf öğrencisi, Hemşire, Patolog, Muhasebeci, Memur, Esnaf, Emekli Öğretmen vs. gibi meslek mensubundan müteşekkil yılların profesyonel ve amatörleri, drama eğitmeni, reklam filmi yıldızını bünyesinde tutan bu muhteşem gurup üç yıldan bu yana oyundan oyuna koşuyor.

KAHKAHA TUFANI
Oynadıkları tüm oyunlarında; gün geçtikçe artan seyirci kitlesinin alkışlarına mazhar olan SHS' de çok büyük yetenekler ve yıldızlar vardır. Onları seyretmek keyifli, doyumsuz bir ayrıcalıktır. Yorgunluğunuzu atmak, kahkahalarla boğulurcasına katıla katıla doymak, neşelenmek, doyasıya eğlenmek için bu oyun büyük bir fırsat.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.