Makina Mühendisleri Odası 64 YAŞINA GİRDİ

Makina Mühendisleri Odası 64 YAŞINA GİRDİ
Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyeleri ile beraber Onur Gecesinde buluştu. Onur Gecesinde meslek yaşamlarında 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60 ve 65 yıllarını dolduran Makina ve Endüstri Mühendislerine plaket verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube 64. Yıl Onur Gecesine oda üyeleri ve aileleri katıldı.

genel.jpeg

Onur Gecesinde konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan: "Çalışma dönemimizde yaşanılan alan daralmasına bağlı oluşan sıkıntılarımızı, verimliliğimizi daha üst seviyelere taşıyarak, yeni alanlar yaratarak üstesinden gelmeyi hedeflediklerini ve bu kapsamda 2018 yılının son çeyreğinde ısıtma sistemlerinde doğal gaz kullanılan merkezi sistemlerin “Baca Gazı Sızdırmazlık” ölçümlerine başladıklarını belirterek başta Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyemiz Nail Yolaydın olmak üzere teknik ekibimize ve bizlerle müşterek çalışan doğalgaz dağıtım firmamız SAMGAZ A.Ş. yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” derken “Bugün burada bizleri yalnız bırakmayarak etkinliğimize katılan değerli konuklarımıza, plaket alarak mesleki hazzı yaşayacak olan üyelerimize şahsım ve yönetim kurulum adına içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

mmosamsun_sube_baskani_kadirgurkan.jpeg 45yil.jpeg

Açılış konuşmasının ardından; Ülkemizin kalkınması için şantiyelerde, fabrikalarda, kamu ve özel sektörde yıllarca büyük bir özveriyle çalışan, üreten ve sanayileşen bir Türkiye için mücadele veren üyelere meslek yaşamlarında geçirdikleri yılların anısına meslekte 15 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini meslek büyüklerinden Mak. Müh. Şaban Günhan Sanus, 20 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini meslek büyüklerinden Mak. Müh. Erdoğan Zengin, 25 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, 30 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan ER, 35 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Akarsu, 40 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Ünsal Kıran, 45 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Saraçoğlu verirken 50, 55, 60 ve 65 yılını dolduran üyelerimize plaketlerini Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından verilmiştir.

tumplaketalanlar.jpeg 30yil.jpeg35yil.jpeg 65yil.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.