MAKAM SAHİBİ MİLLETTİR!

MAKAM SAHİBİ MİLLETTİR!
Büyükşehir Belediye Meclisinin önceki gün yapılan komisyon toplantısında eski Gazi Belediyesi binasının satışı için Akaryakıt istasyonuna dönüşmesini içeren teklif mecliste umulmadık bir tepkiyle karşılaşmış ve Necattin Demirtaş toplantıyı terk etmişti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın önceden sözünü aldığı teklife karşı çıkılması sonrası yasal sorun olmadığını belirtti.

168633.jpg

AMAÇ ÜZÜM YEMEK Mİ BAĞCIYI DÖVMEK Mİ?
Gazi Hizmet Binası'nın akaryakıt istasyonuna çevrilerek satılmasını öngören imar planı teklifi beklemeye alındı. İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş, beklediği desteği göremeyince tepki göstermişti. Yasal olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, EPDK ve trafik ile ilgili konularda hiçbir olmadığından  AK Parti’li Recep Kemal Certel'e “Amacınız üzüm yemek mi? Bağcıyı dövmek mi” diye sorarak sert çıkmıştı. 

lkadim-belediyesi-04-003-001.JPG

'BU MİLLET BİZE GÜVENDİ'
Kâzımkarabekir mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş, ''Biz şehrimizde hangi şartlar altında başkan olduğumuzun farkındayız. İlkadım'ın bize bakışını da biliyoruz. 31 Mart seçimleri bu şehrin dönüm noktasıydı. Ve bir duruş meselesiydi.Bulunduğumuz makam ve mevkilerin sahibi halkımızdır, bizler ise halkımıza hizmet etmekle sorumluyuz. İlkadım'a hak ettiği hizmetleri kazandıracağız'' dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.