MAHMUTLU'YA NE YAPILACAK?

MAHMUTLU'YA NE YAPILACAK?
Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından merkeze bağlı Mahmutlu Köyü'nde 830 dönümlük alanda Kamulaştırma yapılarak, köylülere Lojistik Depo yapılacağı söyleniyor.

Köylerine gerçekten Lojistik Depo mu, yoksa başka birşey mi yapılacağını soran köylüler, Lojistik Depo yapılacak cevabını alıyor. Köylülere Lojistik Depo adı altında yapılacak yer için açık şekilde bilgi verilmiyor.

"BİLGİ VERMİYORLAR"

Köydeki vatandaşlar adına konuşan Ahmet Yıldırım, köye yapılacak hizmetin ne olduğunu bilmediklerini belirtti. Bilgi verilmemesinden dolayı endişe duyduklarını belirten Ahmet Yıldırım; "Biz köyümüze ne yapılacağını bilmek istiyoruz. Şuanki düşüncemiz köyümüze çöp döküleceği yönünde, tabii emin değiliz. Biz öğrenmek için dilekçemizi Büyükşehir Belediyesi'nde yetkili kişiye sunduk fakat dilekçemize cevap alamadık. Köyümüz ve ilimiz hakkında iyi bir hizmet gelecekse bir itirazımız yok. Alanda arazisi olan kişiler olarak fiyatta anlaşır gerekeni yaparız fakat gerekli bilgi verilmemesi bizi endişelendiriyor" şeklinde konuştu.

DİĞER ALANDA 2 TANE TAVUK ÇİFTLİĞİ VAR

Köyün çıkışında bulunan 1280 dönümlük bir arazinin üzerine de yine aynı şekilde Lojistik Depo yapılacağının söylendiğini belirten Ahmet Yıldırım, Bu alan içerisinde 2 tane tavuk çiftliği var. Biz tarlası olan insanlar mağdur olduğumuz gibi o insanların da ekmek teknesi kapanacak. Tarım arazisi olarak kullandığımız bu yerlere Lojistik Depo yapacaklarını söylüyorlar Lojistik Depodan kasıtlarının ne olduğunu söylemiyorlar, mağduruz." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum