MAHALLELERİ DOLAŞTILAR

MAHALLELERİ DOLAŞTILAR
AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Oktay Avcılar ve teşkilat mensupları mahalle ziyaretlerine başladılar. AK Parti İlkadım Teşkilatı İlk olarak Hastane, Zeytinlik ve Kadıköy Mahallelerini ziyaret ettiler.

“AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığından Mahalle Çıkarması”

Mahalle buluşmalarına mahalle teşkilatı, sandık kurulları başkanları, gençlik kolları ve mahalle halkı katıldı. Mahalle buluşmalarında AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol “ İlk olarak şunu söylemem gerek: Biz AK Parti Teşkilatları olarak sadece seçimden seçime oy isteyenlerden değiliz. Her daim halkımızın yanındayız, halkımızın hizmetindeyiz. Sizlerin dertleriyle dertlenen, sıkıntılarınızı çözmeye çalışan bir kardeşinizim. Biz size geldik misafir olduk sizlerde gelip bize misafir olun. Bundan sonra daha sık görüşeceğiz.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR"
Başkan Varol “ yapılan bu ziyaretlerde yapılmış üyelerimizin güncellenmesi konusunda ve Genel Merkezimizin bize vermiş olduğu üye oranına ulaşabilmek adına var gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Bu konuda tüm teşkilat mensuplarımızın taşın altına elini sokacağından hiçbir şüphem yok. Değerli kardeşlerim geçirmiş olduğumuz seçimlerde göstermiş olduğunuz özveri için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi bu şekilde devam ettirdiğimiz sürece her şeyin üstesinden gelecek sağlam teşkilat yapısına sahibiz. Rabbim hepinizden razı olsun. Rabbim birliğimizi , dirliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.