MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Başkan Kul’a sevgi gösterilerinde bulunan Terme halkı, Kul’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, mahallelerde sürdürdüğü yoğun temaslarına Fenk, Gölyazı, Yenimahalle, Bağsaray ve Yunusemre mahallelerini ziyaret ederek devam etti. Ziyaret ettiği mahallelerde Terme Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Kul, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında mahalle halkına bilgiler verdi. 

“NOTLAR ALDI, SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ”
Mahalle halkının daveti üzerine gitti yerlerde onlarla oturup çay içen ve bol bol sohbet eden Başkan Kul, mahalle sorunları hakkında da yerinde bilgiler aldı. Sorun ve talebi olanları da dinleyip çözümü konusunda ve taleplerinin karşılanabilmesi amacıyla yapılabilecekler hususunda notlar alarak, inceleme yaptıracağını belirtti.

"GURUR VERİCİ"
Başkan Kul’u her zaman sıcak bir ortamda karşılayan ve bu tür ziyaretleri dolayısı ile memnuniyet duyduklarını ifade eden Terme halkı her zaman için vatandaşla iç içe olan bir belediye başkanının kendileri için çok güzel ve gurur verici olduğunu belirttiler. En ufak sıkıntılarında bile kendisine ulaşmakta problem yaşamadıklarını, aksine Başkan Kul’un her zaman için kendilerinin arasında olduğunu ifade ettiler.

"HERŞEY TERMEMİZ İÇİN"
Başkan Kul’da her zaman için Terme’nin her kesiminin yanında olmaktan memnuniyet ve mutluluk duyduğunu, görevinin de bunu gerektirdiğini, bu güzel şehrin güzel insanları ile her zaman bir arada olmak için çaba harcadığını söyledi. Terme’yi ve Terme halkını çok sevdiklerini, bu sevgilerini de hizmet ederek gösterdiklerini söyleyen Başkan Kul,‘Birlikte Yönetelim’ prensibiyle çıktığımız bu yolda bu sözümüzün gereğini yapmaktan hiç kaçınmadık, hemşehrilerimizle birlikte birçok hizmeti ilçemiz adına şekillendirdik. Her şey onların daha huzurlu ve mutlu yaşam süreceği bir şehir için, her şey Terme için. Her zaman hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenip sorunlarına çare bulmak için çabalayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.