Macera Devam Ediyor!

Macera Devam Ediyor!
Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş Merkezi olan Lovelet Outlet Minikler için eğlendirici olduğu kadar öğretici olan etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

 Gerçeğiyle birebir aynı boyutlarda ve animatronik olan nesli tükenmiş hayvanları Lovelet ziyaretçileri daha yakından tanıyabilecek, resim çektirebilecek ve çocuklar için özel oluşturulmuş alanda boyama faaliyeti gerçekleştirebilecekler. Aktivitenin sonunda etkinliğe katılım sağlayan her çocuk etkinlik sertifikası almaya hak kazanacak.

09 Eylül - 24 Eylül Tarihleri arasında “World of Animals” Hayvanat Bahçesi

Lovelet Outlet Hayvanat bahçesini ziyaretçilerinin ayağına getiriyor, Gerçeğiyle aynı boyutlarda animatronik olan hayvanları çocuklar daha yakından görecek, hayvanlar hakkında ayrıntılı bilgi edinebilecek ve resim atölyesinde tanıdığı hayvanları boyayarak keyifli zaman geçirebilecekler.

30 Eylül – 15 Ekim Tarihleri arasında “World of Dino” Dinozorlar Dünyası

Lovelet Outlet Çağ atlayarak çocukların en çok merak ettiği Dinozorlar ‘a ev sahipliği yapacak Gerçeğinden bir farkı olmayan devasa ve animatronik dinozorları incelerken büyülenecek, eğlenecek ve dinozorlar hakkında bilgi edinerek verimli zaman geçirebileceksiniz.

21 Ekim- 5 Kasım Tarihleri arasında “World Of Undersea” Denizaltı Dünyası

Lovelet Outlet ’in Minik ziyaretçileri Denizaltı dünyası ile dev deniz canlılarını yakından tanıyacak, çeşitli aktivitelerle birlikte denizaltı dünyası hakkında derinlemesine bilgi sahibi olacaklar. Lovelet Outlet ’te Kasım ayına kadar devam edecek olan aktiviteleri tüm gün boyunca katılabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.