MAAŞ PROMOSYON İHALESİNDE MUTLU SON

MAAŞ PROMOSYON İHALESİNDE MUTLU SON
Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı hastaneler, ağız diş sağlığı merkezleri personel aylık maaş ve ücret ödeme banka promosyon protokolü ihalesi gerçekleşti.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen ve sağlık çalışanlarını temsilen Samsun Sağlık-Sen Şube Başkanı İlyas Biçer’in masada olduğu banka promosyon ihalesinde sağlık çalışanlarının memnun eden bir sonuç elde edildi.  İhale sonunda il genelinde yaklaşık 12 Bin sağlık çalışanı, 6 Bin 50 TL promosyon ödemesine hak kazandı. 10 Bankanın katıldığı ve 3 Bin TL ilk tekliflerle başlayan ihale, 2 bankanın çekişmesi sonucunda 20. Turda Yapı Kredi Bankası’nın 6 Bin 50 TL teklif vermesiyle son buldu.  Sağlık çalışanları promosyon ödemesini 15 Şubat tarihinde tek seferde peşin olarak alacak.

546456456456.jpg

"HER ZAMAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ"
Promosyon sözleşmesiyle ilgili açıklama yapan Sağlık-Sen Şube Başkanımız İlyas Biçer, "Tüm Sağlık çalışanlarımıza hayırlı olsun. Samsun Sağlık çalışanlarına tek seferde 6 Bin 50 TL gibi bir promosyon ödemesini kazandırmaktan dolayı büyük mutluluk duyduk. Sağlık çalışanlarımız için ne yapsak azdır. Bu sürece katkısı olan Sağlık İl Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Erol Öztürk’e, komisyon üyelerine, bize her zaman destek olan üyelerimize ve sendika yönetimimize teşekkür ediyorum. Sağlık-Sen olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız” belirtti.  İhaleye, Türk Sağlık Sen Samsun Şubesi gözlemci olarak katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.