LÜTFEN DİKKAT EDELİM

Covid-19 nedeni ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça zor günler yaşamaktayız.

Samsun bile yüzde elli sınırına gelmiş durumda...

Bu duruma neden gelindi? Dikkatsizlik yüzünden mi? Yoksa vurdumduymazlıktan mı? 

Bu konu merak konusu iken her yer kapandı, bazı yerler paket servisi yapıyor, esnaf ve çalışanları bu süreçte nasıl geçinecek düşünmüyor değilim. 

Okullar da kapandı, maalesef yetkililer o kadar uyarıda bulunmalarına rağmen bir türlü insanların gereksiz gezmelerine ve temasta bulunmalarına engel olamıyorlar.

 Ağır cezalar olmasına rağmen covitli hastalar hala aramızda dolaşıp adeta virüs saçıyorlar. Tüm yurttaşlarımızı daha özverili ve dikkatli olmaya davet ediyorum pek çok sektör sekteye uğradı insanımızın ekonomik olarak dayanacak gücü yok şimdiden zor durumda olan insanlar var. 

Eğitim durdu, sağlık çalışanlarımız çok yoruldu, pek çoğu hayatlarını kaybetti. Bu virüse artık dur demenin vakti çoktan geçti lütfen duyarlı olalım sizi o kadar etkilemeyebilir belki bulaşınca fakat başkalarına bulaştırıp ölümlerine sebep oluyorsunuz farkında olmadan. 

Daha güzel yarınlar için yetsin artık bu kadar kayıp diyelim ve dikkat edelim kendimiz için, sevdiklerimiz için, ülkemiz için. 

Bir yerden başlamak gerekir gelin hep beraber başlayalım kurallara uyalım, dikkatli olalım eğer hastalanırsak hemen kendimizi izole edelim ne dersiniz?
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Yeni Arşivi
SON YAZILAR