LOZAN CADDESİNDE SONA YAKLAŞILDI

LOZAN CADDESİNDE SONA YAKLAŞILDI
Atakum İlçesinde, değişim gelişim sürecini hızlandıran projeler eşliğinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, önümüzdeki birkaç ayın, dev projelerin açılışlarıyla geçeceğini kaydetti.

Samsun Atakum Türkiş' te ise Lozan Cadde AVM çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Görevliler; çalışmaların yaklaşık 2 ay kadar devam edeceğini belirttiler. Caddede çalışmalar devam ederken, aydınlatmaya da başlandı. Cadde bu ilave çalışmayla güzelleşti.Lozan Cadde AVM' de süt ve çiçek havuzları, kaldırım ve yol düzenlemeleri gibi bazı yeniliklerin devam ettiği açıklandı. Atakum’da öncelikli eksiklerden bir tanesinin de markalaşmış yaşam alanlarının olmayışı olduğunu kaydeden Samsun Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu eksiğin giderilmesi anlamında Lozan Cadde AVM projesinin önemli bir adım olduğunu kaydetti.

'ATAKUM’UN DEĞERİNE DEĞER KATIYORUZ'
İlçenin değerine değer katacak bir çok önemli projenin, birkaç ay içerisinde açılışlarını gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Lozan Caddesinin, modern bir çarşı caddesi olması için de sürdürdüğümüz hazırlıklarda sona yaklaştık. Hayata geçirdiğimiz onlarca önemli projenin içerisinde, bu kapsamlı projelerimizi de eklemek için çalışıyoruz. Atakum İlçesine genel olarak bakıldığında, neredeyse her noktasında bir proje yükseliyor. Bu projelerle Atakum’un değerine değer katıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum