Lovelet'te Nostalji

Lovelet'te  Nostalji
Karadeniz’in en büyük Outlet merkezi olan, yönetimi Inside Danışmanlık tarafından yapılan Lovelet Alışveriş Merkezi 13 Şubat da Erol Büyükburç’u hayranları ile bir araya getirdi.

Türk pop müziğine yön veren unutulmaz şarkılara imza atan Büyükburç Lovelet alışveriş merkezinde hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Hava şartlarının yağmurlu olmasına aldırmayan hayranları mini konseri keyifle dinledi. Mini konser sonrası imza gününde de uzun kuyruklar oluşturan hayranlarıyla ilgilenen Erol Büyükburç Herkesle tek tek resim çektirip yeni hazırlayacağı albümü hakkında bilgi verip yeni nesil sanatçılarına bir ekol olacağını belirtti.
    Hayranlarından bir tanesi Erol Büyükburç’a kendisinin yapmış olduğu portreyi kendisine hediye etti.  Bu Jest karşısında mutlu olduğunu dile getiren Büyükburç bir  Samsun sevdalısı olduğunu Lovelet’ te olmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.
        Alışverişin yanı sıra aynı zamanda bir yaşam merkezi olan Lovelet Alışveriş Merkez yönetimi Nostalji şarkılarını üstatlarını ağırlamaya devam edeceklerini ve Lovelet Alışveriş Merkezi Fabrika Satış mağazalarından da uygun fiyatlarla Alışveriş yapmanın tadını çıkarmaya devam ettiklerini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.