“Lovelet Sahnesi” ile Tiyatro Hayat Buluyor…

“Lovelet Sahnesi” ile Tiyatro Hayat Buluyor…
Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş Merkezi olan Lovelet Outlet Samsun'un İlk Özel Sahnesini oluşturuyor, kültürlerin aynası olarak görülen tiyatro “Lovelet Sahnesi” adı altında tiyatro severlerle buluşmaya başlayacak.

         Murat Cemcir, Ahmet Kural, Yusuf Atala, Yaşar Gündem gibi ünlü oyuncuların yanı sıra Kenan Güler, Hakan Alkan, Tiyatro Küçükeller, İzmir Derin Sahne Topluluğu, gibi değerli tiyatro oyuncularının destek verdiği Lovelet Sahnesi tiyatro meraklılarını bekliyor olacak.

 

         Lovelet Sahnesi Dünya Çocuk Tiyatrolar Haftasına özel olarak oluşturulan programda 17-20 Mart tarihleri arasında Hacivat Karagöz ile unutulmaz bir program hazırlıyor. 17 Mart Seçkin Güneş Gölge Oyunu, 18 Mart İris Sanat Tiyatrosu Gölge Oyunu, Hayali Şekip Noyan Altan Yedek Kulübesi Oyuncuları Canlı Performans, Karagöz Ramazan Davulcusu Arslan Çevik Haydar Kavrap 19 Mart Cihat Faruk Sevindik Gölge Oyunu, Karagöz’ün Balıkcılığı Tiyatro Fama Canlı Performans Osman Doğan Murat Güleç 20 Mart Kemal Atan Gür Gölge Oyunu Abdurrahman Paşanın Kızının Evlenmesi oyunları ücretsiz olarak Lovelet Sahnesin de yer alacaktır.

 

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.


 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.