Lovelet Outlet ’te Satranç Turnuvası Final

Lovelet Outlet ’te Satranç Turnuvası Final
Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi etkinlikler ve kampanyalar adından söz ettirmeye devam ediyor

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden, mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lovelet Outlet Satranç tutkunlarına eğlenceli ve rekabet dolu bir Satranç turnuvası organize etti. Yarışmaya TSF Lisansına sahip 2016-2017 yılı vizesi yapılmış, 2010 ve öncesinde doğan TC. Vatandaşı sporcuların ve FIDE Rating listesinde ‘TUR’ ibaresi ile anılan sporcuların katılımıyla 128 kontenjan sınırı ile düzenlendi. 11 – 12 Şubat 2017 Tarihinde Türkiye Satranç Federasyonu Katkılarıyla gerçekleşen turnuvaya ilgi oldukça yoğundu. 12 yaş ve altı 10 sporcuya madalya verilirken, Yarışmanın Birincisi Ali Kaan Özçelik’e 1000 TL, ikinci Emir Bek’e 750 TL ve üçüncü İrfan Şaka’ ya 500 TL değerinde hediye çeki verildi.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                      

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.