Lovelet Outlet Dolu Dolu Sömestre Giriyor

Lovelet Outlet  Dolu Dolu Sömestre Giriyor
Lovelet Outlet Geçtiğimiz seneye damgasını vuran meslek atölyeleri etkinliğine Okulların kapanmasıyla birlikte dolu dolu girmeye hazırlanıyor.

 Meslek Atölyelerine yeni meslekleri de dahil eden Lovelet Outlet Çocukların hayallerindeki meslekler ile tanıştırmaya devam ediyor. Çocuklar, ilgi alanlarına yönelik çeşitli atölyelerde meslekleri tanıyarak değişik alanlar hakkında bilgi sahibi oluyor.

Çocuklar, Doktorlar Atölyesi’nde doktorluk mesleğinin yanı sıra insan vücudu ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi alırken, Küçük Pilotlar Atölyesi’nde uçaklar, hakkında tüm bilgileri eğlenerek öğreniyor. Çocukların zihinsel gelişimine de katkı sağlamak amacıyla uzmanlarca hazırlanan atölyeler kapsamında Sömestr tatilinde hafta içi ve sömestr sonrası hafta sonları devam edecek. iki seans olarak oluşturulan Çocuk Meslek Atölyeleri Pazartesi günü saat 14:00 ile 16:00 seanslarında ritim atölyesinde siz değerli minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

Lovelet Outlet’te Çalgı Çengi İkimiz Film Galası

Lovelet Outlet’te 22 Ocak Pazar Günü  Saat:14:30’da  Sempatik halleriyle geniş hayran kitlesine sahip Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı Komedi filmi Çalgı Çengi ikimiz filminin Karadeniz galası Lovelet Outlet Cinejoy Sinemalarında gerçekleştirilecek.

 

 

Çocukların Sevgilisi Elifin Düşleri Müzikali

Lovelet Outlet Çocukların severek takip ettiği elifin düşleri Çizgi Filminin Müzikalini 21-22 Ocak tarihlerinde 13:00 – 15:00 – 17:00 seanslarıyla Miniklere unutulmaz bir eğlence yaşatacak Müzikal bir hava da gerçekleşecek tiyatro etkinliğine herkes davetli.

Karadeniz’in en büyük Outlet Alışveriş merkezi olan Lovelet Outlet yaptığı etkinlikler ve 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Karadeniz halkının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.