Lovelet AVM’de Unutulmayacak Zafer Bayramı Coşkusu…

Lovelet AVM’de Unutulmayacak  Zafer Bayramı Coşkusu…
30 Ağustos Zafer Bayramında Lovelet AVM bu özel günü en özel şekilde kutlamak isteyenler için müzikten eğlenceye her şeyi düşündü.

Karadeniz’in en büyük Outleti olan Yönetim ve Danışmanlığı Inside Danışmanlık Tarafından yapılan Alışverişin yanında bir çok kültürel aktiviteye İmza atan Lovelet AVM,Sadece Outlet olma özelliğiyle değil,yapmış olduğu birbirinden özel etkinliklerle de gönülleri fethediyor.

Her Hafta sonuna yaptığı etkinliklerle ayrı bir tat katan Lovelet AVM 30 Ağustos 93. yıldönümü olan Zafer Bayramında birçok etkinlik hazırlayan AVM, Samsun'da büyük zaferin coşkusunu Samsunlulara tüm gün doya doya yaşatacak.

    Çocuklar Zafer Yıldızları atölyesinde stratör ile kesilmiş dev yıldızları boyayacak ve boyadıkları yıldızları kocaman bir Türk Bayrağına dönüştürecekler. Çocuklar hazırladıkları Türk Bayraklarını AVM’ nin her bir yanına asarak eğlence dolu saatlerin açılışını yapacaklar. Devamında herkesi büyüleyen bir bando takımı gösterisi gerçekleşecek peşine Halk oyunlarının sergileyeceği eğlenceli gösteri ve sonrasında 17:00’de sahnede yerini alacak Pera Koro Atatürk’ün sevdiği şarkılardan günün anlam ve önemine uygun oluşturdukları repertuar ile Lovelet Ziyaretçilerine keyifli bir müzik ziyafeti yaşatacaklar.

    Tüm gün coşku ile kutlanacak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için 7'den 70'e herkes Lovelet Alışveriş Merkezinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.