Lovelet AVM’de Bayram Coşkusu Yaşandı

Lovelet AVM’de Bayram Coşkusu Yaşandı
Karadeniz’in en büyük Outleti olan Yönetim ve Danışmanlığı Inside Danışmanlık Tarafından yapılan Lovelet AVM, Alışverişin yanında bir yaşam merkezi olma özelliğiyle ön plana çıkıyor...

Lovelet AVM birbirinden özel etkinliklerle de gönülleri fethediyor.

 

Her Hafta sonuna yaptığı etkinliklerle ayrı bir tat katan Lovelet AVM 30 Ağustos 93. yıldönümü olan Zafer Bayramında Çocuklara ve Büyüklere bu özel günün coşkusunu yaşattı.

 

         Çocuklar Zafer Yıldızları atölyesinde dev ay yıldızları boyayıp hazırladıkları Türk Bayraklarını AVM’ nin her bir yanına asarak eğlence dolu saatlerin açılışını yaptı. Devamında herkesi büyüleyen bir bando takımı gösterisi gerçekleşti, bando takımı AVM’yi turlayarak çaldıkları marşlarla dinleyenleri mest etti. Sahnede yerini alan  Grup Pera  Atatürk’ün sevdiği şarkılardan günün anlam ve önemine uygun oluşturdukları repertuar ile Lovelet Ziyaretçilerine duygu dolu bir müzik ziyafeti yaşattı. Etkinlik Halk oyunlarının gösterisi ile son buldu.


         Lovelet AVM 4 mevsim Outlet olma özelliği ile Alışveriş aşkının bitmediği ünlü markaların fabrika satış mağazaları ile de uygun ve kaliteli ürünlerini az ödemek çok almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar adresi Lovelet AVM, Eğlence ve Alışveriş dolu saatlere herkesi davet ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.