Lovelet AVM’de 19 Mayıs Coşkusu

Lovelet AVM’de 19 Mayıs Coşkusu
Lovelet AVM, Samsun halkı için ayrı bir yere sahip olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını bu özel güne yakışır biçimde kutladı

Ünlü Pop Sanatçısı Gökhan Türkmen, Best FM’in sevilen sunucusu Yasemin Şefik ve AVM ’deki tüm çalışanlar Türk Bayraklı t-shirt giyerek bir dakikalık saygı duruşu ardından da istiklal marşını okudu. İlk defa Lovelet Alışveriş Merkezinde Söyleşi ve Akustik konser veren  Gökhan Türkmen Sahnede Söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu.

HEDİYELER DAĞITILDI
Ayrıca Gökhan Türkmen 19 Mayıs günü için Türkiye’ nin birçok noktasından konser teklifi almasına rağmen “19 Mayıs Samsunla Bütünleşmiş Kurtuluş Mücadelesinin başladığı şehir olması sebebiyle Samsunlularla birlikte olmak istedim” şeklinde ifadede bulundu. Türk Bayrağı Konsepti ağırlıkta olan etkinlikte AVM Türk Bayraklarıyla süslenirken yine farklı bir etkinliğe imza atan Lovelet Outlet 19 Mayıs günü AVM ’ye kırmızı ya da beyaz giyinerek gelen her ziyaretçiye Türk bayraklı t-shirt armağan etti.

DANS GÖSTERİLERİ YAPILDI
Lovelet AVM içinden Türkiye’nin her yanında yayınlanan Best FM Canlı yayını Yasemin Şefik sunumuyla renkli bir program gerçekleştirildi. Gün Boyu devam eden etkinliklerde birçok tattırım standı yer alırken, Doğa Koleji Atatürk anıtından başlayarak Lovelet’ e kadar doğa için pedal çevirirken  Armoni Müzik ve Final okulu öğrencilerinin gençlik konseri,  Luna Dans topluluğu dans gösterimi, Zumba Fitness gösterimi ve 19 Mayıs Gençlik Bayramının olmazsa olmazı Büyükşehir Bando ekibi yer aldı. Karadeniz’in en büyük Outleti olan Yönetim ve Danışmanlığı Inside Danışmanlık tarafından yapılan Alışverişin yanında birçok kültürel aktiviteye İmza atan Lovelet AVM bu özel günü en özel şekilde kutlamanın verdiği mutluluğu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.