LÖSEV Aileleri İftarda Buluşturdu

LÖSEV Aileleri İftarda Buluşturdu
LÖSEV, her sene geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğini bu sene de Amisos Restorant'ta gerçekleştirdi. İftar yemeğine, Lösemi tedavisi sonlanan ve tedavi süreci devam eden 18 çocuk aileleriyle beraber katıldı.

"SAMSUN'DA ŞUBE AÇMAK İSTİYORUZ"

Samsun'da LÖSEV şubesi bulunmadığı için Ankara'dan gelerek iftar organizasyonu düzenleyen LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can Öney, "Sponsorluklar ile gerçekleştirdiğimiz bu iftar organizasyonlarını her ilde gerçekleştirmeyi istiyoruz." dedi. Samsun'da da bir şube açmak istediklerini söyleyen Öney, "İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya'da şubelerimiz bulunuyor. Bu sene içerisinde Samsun, Eskişehir, Adana ve Kayseri şehirlerine de LÖSEV şubeleri kurmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

"LÖSEV ELDEN PARA TOPLAMIYOR!"

LÖSEV adına para toplayan kişilere kesinlikle güvenilmemesinin gerektiğini söyleyen LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can Öney, "Etrafta LÖSEV adına para toplayan kişiler var. Biz elden para almıyoruz. Bize bağış yapmak isteyenler losev.org.tr'den bağış yapabilirler. LÖSEV'e bağış yapmak isteyenler ayrıca bankaların kurumsal bağış ekranlarından ve PTT (120660 Posta Çeki ile) şubelerinden destekte bulunabilirler." şeklinde konuştu. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.