Lösemili Çocuklar Haftası Unutulmadı

Lösemili Çocuklar Haftası Unutulmadı
Lösemili Çocuklar Haftası unutulmadı

Lösemili Çocuklar Haftası unutulmadı. “Her gün yanlarındayız” mesajı verildi

Onları unutmadık, siz de unutmayın

Samsun Ticaret Borsası çeşitli etkinlikler düzenlenen “Lösemili Çocuklar Haftası” nedeniyle yapılan desteklerin devam edeceğini açıkladı. Yardımsever tüm iş dünyasını da bu çocuklara destek ve yardımcı olmaya çağırdı. Semolina  Mısır İrmiği  A.Ş.’ de 19 Mayıs Üniversitesi Çocuk Hemotoloji servisine 2 adet klima yardımında  bulundu.

Günümüzde lösemi birçok aileyi derinden etkilemektedir. Özellikle çocukluk dönemlerindeki kanser vakalarının büyük bir kısmını oluşturması ve her sene çok sayıda çocuğun hayatını kaybetmesi nedeniyle bu hastalığa insanların dikkatlerini çekmek gerekir.

Lösemiye yakalanmış çocuklarımızı mutlu etmek, kansere ‘dur’ demek, halkımızı bilinçlendirmek, erken teşhisin önemini vurgulamak, lösemili çocuklarımıza doğru yaklaşımları kazandırmak için sadece 1 hafta değil her gün hepimize önemli görevler düşmektedir.
 

Samsun Ticaret Borsası’ da her zaman yanlarında olduğu lösam ailesine maddi ve manevi olarak olarak desteklerine devam ediyor.  Geçtiğimiz 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası etkinliği kapsamında Samsun Ticaret Borsası üyelerinden Semolina  Mısır İrmiği  A.Ş. ile işbirliği yaparak 19 Mayıs Üniversitesi Çoçuk Hemotoloji servisine 2 adet klima yardımında  bulunuldu.

Çoçuk Hemotoloji  Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Canan Albayrak yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı  Semolina Mısır İrmiği A.Ş. adına Canan Orhan’ a personelimiz ve aynı zamanda  Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çoçuklar Derneği üyesi Müjgan Yüce’ye teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.