LOBİCİ İSMAİL ERTEKİN

Birbirinden çok değerli okurlarım, sevgili futbol severler ve büyük Yılport Samsunspor taraftarları;

Çarşamba günü yapılan  İrfan Buz hocamızın basın açıklamasında  benim hocamıza  sorduğum soruda Manisaspor'u  ve Manisa Futbol Kulübü'nü Sakaryaspor ile karıştırmamdan dolayı  canlı yayında bizleri izleyen asil Samsunspor taraftarlarından özür dilerim. 

Değerli okurlarım, neden lobici İsmail geçen sezon aynı  gurupta Sakaryaspor'u çalıştırıyordu. Şubat - Mart arası oynadığı 8 maçta 10 puan kaybetti. Başladı algı yapmaya. Yılport Samsunspor'da o dönem zor da olsa 7 maçlık galibiyet serisi vardı. İsmail başladı yok Samsunspor Lobisi devreye girdi yok futbol kamuoyu arkalarında yok bizi hakemler istemiyor dedi... Kendi hatasını bize yüklemeye çalıştı. Neden?

Korkusu Büyük Başkan İsmail Uyanık'tı, iyi biliyordu. İsmail Uyanık'ın nasıl federasyonda ağırlığı olduğunu, Süper Lig'teki başkanlık başarılarını. Futbol maçlarını başka mecralara çekmeye çalıştı beceremedi ve sonunda  istifa etti gitti. İsmail Uyanık başkanımız o dönem ne dedi? Ne maçlarda futbolcularımın haklarını yediririm ne de haram bir puana tenezzül ederim... 

Değerli okurlarım, İsmail şimdi Manisa FK başında ve yarın akşam rakibimiz olarak gelecek. Atalarımız ne demiş? Korkunun ecele faydası yok. 

Gel İsmail, nihayet Yılport Samsunspor'un gücünü göreceksin, seni rahatlatacağız. Oynadığımız futbol ve atacağımız gollerle başını bir döndürelim bir daha bak ağzına  Lobi kelimesini alıyor musun...

Yılport Samsunspor bu sezon çok farklı. Ne istediğini biliyor, oyun içinde kazanma arzusu ile dolu ve oyunu olgunlaştıran bir futbolcu gurubuna sahip. Oyun ritmini kendisi ayarlıyor.

Yönetim, hoca ve futbolcu kardeşlerimiz de kenetlenmiş durumda. Yılport  Samsunspor'lu futbolcular bu sezon taraftarlarımızdan daha çok şampiyonluğu kendileri istiyor ve idmanları takip ettiğimizde bizler bunları gözlemliyoruz.

Yarın akşam galibiyeti 30.000 kişilik koro halinde bayram gibi kutlayacağız. 

Ben yazı ve sorularımı övgü almak, meşhur olmak için yazmıyorum...

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR