LİV ŞENLİĞİ

LİV ŞENLİĞİ
LİV HOSPİTAL SAMSUN’DAN “LİV ŞENLİĞİ”

  

                                                                                                                         09.09.2017

Samsun’da Liv Hospital’ın düzenlediği etkinlikte meraklılarıyla buluşan vosvos araçlar adeta göz kamaştırdı.

Samsun’da Liv Hospital tarafından vatandaşlarla buluşmak adına  “Liv Şenliği Etkinliği” düzenlendi. Etkinlikte hastane yönetimi ve personelleri ve Samsunlu anneler katıldı.  Etkinliği en göz alıcı kısmı ise Vosvos araçlarıydı. Araçlar kentin şehir merkezinden başlayarak, Samsun Cumhuriyet Meydanı, Çiftlik Caddesi ve Atakum Sahili boyunca kadar şehri turladı.

EN YOĞUN İLGİYİ ARAÇLAR GÖRDÜ

Atakum Sahili’nde bulunan Çobanlı İskelesi’nde meraklılarıyla buluşan vosvos araçları adeta renkli görüntülere sahne oldu. Şehir turu yapan araçları sevenleri ve çocuklar ilgiyle izledi.

Ayrıca etkinlik kapsamı boyunca Devlet Opera ve Bale sanatçıları çeşitli enstrüman çalarak vatandaşlara müzik ziyafeti sundu. Etkinliğe katılan çocukların ise yüzleri boyandı ve uçan balonlar dağıtıldı.  Vatandaşlar da Vosvos araçlarıyla fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.  Etkinlik kapsamında ayrıca Samsun Liv Hospital’ın standı kurularak vatandaşlara klinikler ve çeşitli projelerle alakalı bilgilendirmeler yapıldı.

“İNSANLARA GÜZELLİK SUNUYORUZ”

Liv Şenliği” hakkında açıklamalarda bulunan Samsun Liv Hospital Genel Müdürü Akif Kırbaş, “Hastane yönetimimiz ve personellerimiz insanlarla buluşmaya devam ediyor. Onlara hizmetlerimizi ve güzellikleri sunmaya devam ediyoruz. Düzenlediğimiz etkinliğe katılım bir hayli yüksek oldu.. Bu anlamda bu etkinlikte bizlerle beraber olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.