LİSTENİN TAMAMI

LİSTENİN TAMAMI
OMÜ de Paralel Yapı çerçevesinde görevden alınanların TAM LİSTESİ

yrd-doc-dr-hasbi-aslan-kisisel-sergisinde-taslarin-sanatsal-yonunu-ele-aldi-cha-1616991-1-t.jpgwhatsapp-image-20160724-(5).jpegwhatsapp-image-20160724-(4).jpegAylardan beri yazıp çizdiğimiz isimlerin tamamı görevden alınırken en az bu listenin üç dört katı kadar ismin de görevde olduğu OMÜ’de görevden alınanlarla ilgili ilginç detaylar göze çarpmakta. Paralelcilerin desteğini aldığı iddia edilen Şenol Eren’in tüm çalışmalarını yapan ve adeta ofisboy gibi tüm Şenol Eren’e çalışan Zaman gazetesi eski Samsun sorumlusu ve yazarlarından Yrd. Doç. Hasbi Aslan görevden alınanlar arasında yer almakta.

KAPATILAN POLİS M.Y.O.‘NUN HOCALARI DA ALINANLAR ARASINDA

17‐25 Aralık Darbe girişimi ardından Paralelcilerin hâkimiyetinde olduğu gerekçesi ile kapatılan Polis Meslek Yüksekokulu’nun görevden atılan hocaları Zakir Gül, Ferhat Özmen ve Fatih Karakaş da görevden uzaklaştırılanlar arasında. Aylardır yazıp çizdiğimiz bu konuların şimdi ortaya çıkması akıllara durgunluk verecek boyutta.

ESKİ GENEL SEKRETERİN ADAMLARI DA ALINDI

  OMÜ Genel sekreteri Yrd. Doç. Dr. Selahattin Özyurt’u görevden alıp yerine vekâleten görevlendirilen Talip Kahyaoğlu’nun kadrosunun Yıldız Teknik Üniversitesi’nde olmasına rağmen beş yıl süreyle OMÜ’de kaldı. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek de görevden alınırken YÖK tarafından görev süresi uzatılmayan Talip Kahyaoğlu’nun giderayak göreve aldığı ve gazetemizde haber yaptığımız Ahmet Döner de açığa alınanlar arasında.

 

PARALEL ÇARKI BAŞ DÖNDÜRECEK BOYUTTA

Elimize geçen resmi belgelere bakıldığında paralel yapının Bürokraside baş döndürücü bir biçimde yol aldığı ve yapılan tüm çalışmalar sonucunda adeta OMÜ’yü, Kamu Hastaneleri Birliği’ni, Adliye’yi, Halka Sağlığı Müdürlüğü’nü ve diğer bir çok kamu kurumunu kilitlediği açıkça ortaya çıkmış durumda. Bugüne kadar yaptığımız tüm haberleri belgeli yapmış olmamıza rağmen yetkililerin gereğini yapmamış olmalarını da siz değerli kamuoyunun dikkatine ve takdirine sunuyoruz.  Ahmet Ufuk ERKAN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum