LİG YENİDEN BAŞLIYOR

 


Tff 1.liginin 28. haftasında Samsunspor 7 haftadır süren yenilmezlik büyüsünü Manisaspor karşısında aldığı şok yenilgi ile kendi elleriyle sonlandırmış oldu... Günlerden ÇArşamba ve hafta içi olmasına rağmen Samsun 19 Mayıs stadyumunu dolduran yüce Samsunspor Taraftarlarına tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.. Yapmış oldukları inanılmaz tezahüratlarla maçın kazanılmasında etkili olmasada 90 dakika oyunca takımlarını bıkmadan usanmadan takımlarını desteklemeleri taktire şayandı. 


Kale arkasında Spor yazarı olarak maçı takip ederken ısnan Manisaspor futbolcusu yanıma gelerek "Abi bu taraftarlar her zaman bu tribünleri dolduruyorlarmı. Şayet böyle bir taraftar bizim arkamızda olsa biz kesin şampiyon oluruz." demesi ve taraftarları çok begendiğini söylemesi beni gerçekten mutlu etti. Zaten bu taraftarlar Türkiye'nin gündeminde konuşulmuyormu. İşte biz böyle bir taraftara sahibiz. Karşılaşma öncesi geçtiğimiz aylarda iki bebeğini kaybeden İsmail Şahmalıyı'da triblere çağırarak baş sağlığı dileyen tüm taraftarlarımızla gurur duyuyorum.. 


Samsun 19 Mayıs stadyumunda 7 haftalık yenilmezlik serisini sonlandıran Samsunspor bana göre bir kaza geçirmiş oldu. Futbolcularımızda bu maçta bundan önceki karşılaşmalarda sergiledikleri mücadele ve performanstan çok uzaklardı. Deyim yerindeyse eser yoktu.. Tutu, İsteksiz ve son derece durğundular.. 31 puana sahip Kırmızı Şimşekler golü attıkdan sonra kenar yönetiminin defansta çoğalıp Kone ile kontra atak yapılmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.. Osman Özköylü ise bunun tersini yaptı... 


Golden sorna takım olarak hücum futbolunu tercih ettik ve defansımzda verdiğimiz açıklarla golleri kalemizde görerek mağlubiyet bizim için adeta kaçınılmaz oldu.. Yani kısacası Samsunspor için lig yeniden başlıyor.. Tam rahata erdik derken bu mağlubiyet ne yazıkki Kırmızı Şimşekleri yeniden ateş çemberinin içinde attı... Kısacası tablo birden tersine döndü.. Şimdi Samsunspor'un tek hedefi var.. Ligde kalmak, Rahat bir nefes almak.. Bizim takımımız bu Manisaspor maçı için tedbir alması gerektiğini daha önceki yazılarımda yazmıştım.. 


Manisaspor maçının zor geçeceğini belirtmiştim.. Öyle'de oldu.. Şampiyonluğa oynayan Eskişehirspor'a 5 atan bir takımla oynadık.. Golü attık, ama golün üzerine yatmasını beceremedik.. Bu mağlubiyeti bir kaza olarak kabul ediyorum.. Teknik direktör Osman Özköylü'nün Basın açıklamasında taraftarlara yapmış olduğu sitemi yerinde buluyorum.. Kazanılan maçlarda bütün Samsun Play-off sesleri yükselirken kaybedilen bir maç sonrası bazı taraftarlar Teknik direktöre olan abartılı tepkilerine anlamış değilim.. Buradan çıkardığım tek not Teknik direktör Osman Özköylü'nün "Sayın Basın mensupları Elazığ'da kazanarak o galibiyeti bana hakaret eden bazı taraftarlara cevap olarak hediye edeceğim. Bazı taraftarların maç sonu bana ve futbolcularıma göstermiş oldukları haksız tepkiler bizi çok ama çok kamçıladı." diyerek Samsunspor'un bundan sornaki hedefinin iki maç kazanıp bir berabere kalması neticesinde ligde kalmayı garantiliyerek gelecek sezonun hesapları yapılacaktır.. HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN ! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR