LİG Çalışanları Samsunspor’u Destekliyor!

LİG Çalışanları Samsunspor’u Destekliyor!
PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor Kulübü’nün resmi forma sponsoru olan LİG, futbol takımının bir üst lige yükselmesi yolunda takıma destek olmak amacıyla özel bir video filme imza attı. Samsun şehri..

 


REKLAM FİLMİ PAYLAŞIM REKORU KIRDI 
LİG markası tarafından hazırlanan film kapsamında, ilk defa bir futbol takımı, formaların üretiminde emeği geçenlerin imzasını taşıyan bir forma ile maça çıktı. Lig tarihinde ilk kez Samsunspor-Göztepe arasında oynan lig karşılaşmasında takım kaptanları Mustafa Sevgi ve Musa Aydın LİG çalışanları adına Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten’in imzaladığı formaları giydi. Çekildne reklam filmi Kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından sosyal medyada adeta paylaşım rekoru kırdı. 

TAKIMIMIZA İNANCIMIZ TAM 
1982 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulan bir spor markası olan LİG’in Samsunspor ile olan birlikteliğini sponsorluktan ziyade bir gönül bağı ve dost eli olarak gördüğünü belirten İçten Spor Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten “Samsunspor için üretilen her formada çalışanlarımızın alın teri ve emeği var. Süper Lig’e yükselme yolunda birçok zorlukla mücadele eden Samsunspor’a çalışanlarımızın isteğiyle bir video hazırladık. 2010-2011 sezonunda Samsunspor’un sponsoruyduk ve takım Süper Lig’e yükseldi. Bu sezonun sonunda da Samsun şehrini ve takımını yeniden Spor Toto Süper Lig’te göreceğimize tüm kalbimizle inanıyoruz.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.