LİDERLİK ÇOK UZAK DEĞİL!

LİDERLİK ÇOK UZAK DEĞİL!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesini lider Sarıyer'in iki puan arkasında dördüncü sırada sürdüren Yılport Samsunspor, Ankara Demirspor'a konuk olacak.

Geçen hafta 10 Mayıs Stadyumu'nda konuk ettiği Eyüpspor'u 1-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, hanesine 3 puan yazdırmak için saat 13:30'da TCDD Ankara Demirspor Stadı 'nda Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

SON İKİ DEPLASMANDA PUANSIZ
Deplasmanda çıktığı 11 maçta 5 kez galip gelen Samsunspor'un 4 de mağlubiyeti bulunuyor. Ligin ilk devresinde deplasman mağlubiyeti bulunmayan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci devreyle birlikte üst üste çıktığı 2 deplasman mücadelesinden (Amedspor, Sancaktepe Belediyespor) mağlubiyetle ayrıldı. Deplasman maçlarında rakip kalelere 16 gol atıp kalesinde 11 gol gören Yılport Samsunspor'un deplasman tablosunda 19 puanı bulunuyor.

43rf45gt6-(21).jpg

ANKARA'NIN YÜKSELEN GRAFİĞİ
Geçen hafta aldığı Bayrampaşaspor galibiyeti ile birlikte haftalar sonra düşme potasından kurtulan Ankara Demirspor, kendi evinde oynadığı son 3 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligin ikinci yarısa Evinde 6-0 yendiği Gaziantepspor maçıyla başlayıp adından söz ettiren Ankara ekibi, bir sonraki hafta Bodrumspor'a deplasmanda 5-0 mağlup olmuştu. Ardından kendi evinde Kastamonuspor'u 2-0 geçip, geçen hafta Bayrampaşa'yı İstanbulda 1-0 mağlup etmeyi başaran Ankara Demirspor'un yükselmekte olan grafiği Yılport Samsunspor için tehlike arz ediyor. 

ss1_8962-002.jpg

SAMSUNSPOR KAYBETMEDİ
Yılport Samsunspor ve Ankara Demirspor daha önce 9 defa karşı karşıya geldi. Kırmızı-beyazlı ekip rakibine hiç yenilmezken bu maçlarda 5 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. Ligin ilk devresinde oynanan, Bahattin Köse'nin hat-trick yaptığı Yılport Samsunspor - Ankara Demirspor maçı ise 3-1 sonuçlanmıştı.

ppppppppp.jpg

DÜDÜK ALTAY'DA
Kritik mücadelenin hakemi ise Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından, İstanbul A Klasman hakemi Çağdaş Altay olarak belirlendi. Altay'ın yardımcılıklarını Ahmet Şimşek, Murat Temel ve Oğuzhan Uğurlu üstlenecek. Çağdaş Altay bu maçla birlikte kariyerinde ilk kez Samsunspor ve Ankara Demirspor takımlarının bir mücadelesini yönetecek.

Soner Süren

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.