LİDERLİĞİ KAPTIRMADIK!

LİDERLİĞİ KAPTIRMADIK!
Samsunspor PTT 1.Lig'in 7'nci haftasında kendi evinde konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 1 puan alarak liderliği kaptırmadı.

ELAZIĞSPOR MAĞLUP OLDU
Kırmızı Beyazlıların PTT 1.Lig'in 7'nci haftasını lider tamamladı. Kırmızı Beyazlılar'ın en yakın takipçisi Elazığspor deplasmanda Altınordu'ya 1-0 mağlup oldu. Elazığspor aldığı mağlubiyetin ardından 14 puanda kaldı. Samsunspor ise konuk ettiği ligin zorlu ekiplerinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 1 puan alarak 15 puan ile liderliği sürdürdü. Kırmızı Beyazlıların 08.10.2015 tarihinde ise deplasmanda konuk olacağı Alanyaspor müsabakasının hazırlıklarına başlayacak.

TARAFTARIN ŞOVU DİLDEN DİLE
Samsunspor konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasında Kırmızı Beyazlı taraftarların yaptığı muhteşem koreografi şovu ise Türkiye'nin spor gündemine oturdu. Türkiye'de bir ilki başaran Kırmızı Beyazlı taraftarlar ulusual basında genişçe bir tuttu. Samsunspor taraftarları yaptıkları koreografi şovu TRT Spor'da yayınlanan spor programında ise gösterildi ve övgü dolu sözler söylendi. Kırmızı Beyazlı taraftarların yaptıkları muhteşem koreografi sosyal medyada ise spor dalında en çok konuşulan konu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.