LİDERE SELAM DUR!

TFF 2.lig de haftalardır liderlik için amansız bir mücadele sergileyen Samsunspor sonunda istediğini aldı ve liderlik koltuğuna genel averaj farkıyla oturdu..

Kırmızı şimşekler Antalya kampındaki deyim yerindeyse dinamit gibi yapmış olduğu hazırlık döneminin meyvelerini Gümüşhanespor maçının ilk yarısında en iyi şekilde sahaya verdi... 

İlk dakikadan itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Samsunspor Atabeyin'in enfes kafa golü ile rakibi karşısında 1-0 öne geçti.. Golden sonra Samsunspor ilk yarıda bir gol daha bulacağının sinyallerini vermişti..

Gökhan Alsan ceza sahası yayı üzerinde yaptığı süper plase vuruşu ile takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve Samsunspor rakibin karşısında dahada rahatlayarak soyunma odasına 2 farklı skorla girdi..

Maçın ikinci yarısında skorunda vermiş olduğu avantajla oyunu rolantiye alan Samsunspor hakemin özellikle Gümüşhanesporlu futbolcuların kendini yere bıraktığı tüm pozisyonlarda faul vermesi sonrası sahada gerginlik olsa da Kırmızı şimşekler gelecek haftaları düşünerek sakinliğini kontrol altına aldı.. 

Ardından 68. dakikada Gökhan Alsan şık kafa vuruşu ile Samsunspor'u 3-0 öne geçirdi.. İlginç bir not olarak da Samsunspor forması ile Gökhan Alsan 5. golü kaydetti ve başarılı orta saha oyuncusu takımın en kısa futbolcuları arasında ilk iki sırada yer almasına rağmen kaydettiği 5 golün 3'ünü kafa vuruşu ile filelere gönderdi.. S

Samsunspor, Gümüşhanespor'u evinde 3-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu ve şampiyonluk için önemli bir adım attı..

Samsun ve Samsunspor inandı.. Tam 1 buçuk yıldır beklediğimiz liderlik sonunad a geldi.. Benim ilk günden bu güne bu takıma, Hocamıza ve Yönetime güvenim sonsuzdu.. Şimdi inancımız dahada çok arttı..

Samsunspor adım adım şampiyonluğa ilerliyor.. Yüce Samsunspor taraftarları şampiyonluğu sonuna kadar hak ediyor.. Yolun sonu Cumhuriyet meydanında şampiyonluk kupasını havaya kaldırma.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR