LİDER RAHAT KAZANDI

Samsunspor, Manisa FK zaferinin ardından sahasında Amedsporu ağırladı.. Kırmızı şimşeklerde başarılı orta saha Muhsin Yıldırım sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemedi..

Şimiekler maçın başından itibaren mücadeleye hakim olan taraftı.. Samsunspor Burak Çalık ve Gökhan Alsanın şık golleriyle maçın ilk yarısını 2-0 öende kapattı.. 

Samsunspor maçın ikinci yarısında da iyi oyununu devam ettirdi.. Haftalar sonra ilk 11 Ahmethan Köse attığı golle resmen kendini buldu.. Şimkelerin iyi oyunu kalan haftalar öncesi adeta herkese moral verdi.. Takımda taşların yerine oturduğu net bir şekilde gözle görüldü..

Yılport Samsunspor Amedsporu 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk yolundaki bir engeli daha başarıyla aşmış oldu.. Lider yoluna emin adımlarla devam ediyor.. Yüce Samsunspor taraftarları maçın hafta içi saat 13.30 oynanmasına rağmen 15 bin taraftar stadyuma akın gitti ve liderin destekçisi oldular..

Samsunspor gerçekten büyük bir camia.. Bunun en büyük örneğini hem Manisa da hemde Amedspor maçında gördük.. Şimdi sırada Kırklarelispor var.. Bu deplasmandan da iyi bir netice ile dönmekiyiz.. Futbolda lakayitliğe yer yok.. Aynı ciddiyetle sahada mücadele etmekiyiz.. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR