LİDER GİDİP ŞAMPİYON DÖNDÜK

Maç öncesi yazımı çok iddalı bir şekilde Yükselişin milad tarihi 15/02/2020  vererek bu manşetle yazdım, neden? Kimlere güvenerek bu yazımı yazdım derseniz öncelikli olarak YILPORT SAMSUNSPOR AŞ BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİNE GÜVENDİM. Hiçbir zaman hedeften sapma yapmayarak 2 yıldan beri bu takımı şampiyon yapacaklarına bütün Şehri inandırdılar ve başardılar. 

Yeni teknik direktörümüz ERTUĞRUL SAĞLAM HOCAM VE EKİBİNE GÜVENDİM tesislerde futbolcularla beraber bu havayı yaşadılar ve soludular ve sonunda çok iyi bir takım yarattılar ve başardılar.  Kaptanımız Caner Arıca önderliğinde FUTBOLCU KARDEŞLERİME GÜVENDİM hepsi birbirinden kaliteli olan futbolcu kardeşlerim hani  kötü futbol oynuyorsunuz diyorlar'dı evet bazen kötüde oynadık ama  buna nazire yaparcasına haddimizi bilerek oyuna ağırlığımızı koyarak sonuca gidiyoruz dedim ve yanılmadım.

Maç öncesi yazımı okudunuz ise  BÜYÜK MAÇI BÜYÜK FUTBOLCULAR ALIR  diye yazdım  programlarda konuştum haklı çıktım. Manisada Havanın sisli saha zemininin  çok ıslak olduğu maçın hakemin manken gibi yakışıklı olduğu maça çıktık yine haddimizi bilerek sahanın heryerinde mücadele ederek özellikle 3 orta saha oyuncularımız'ki bunlar Ferhat , Gökhan ve sakatlanana kadar Muhsinin  çok iyi futbol oynadığı maçta rakibe nefes aldırmayarak oyunumuzu kabul ettirerek maçı tamamladık.

Benim'de bu maçla ilgili tahmin edip  beklediğim  3 forvet oyuncumuzun  bunlar Burak , Bahattin ve Guidonun mükemmel oynadığı rakip defansı ileriye çıkartmadığı bir yıldız gibi parladıkları maçta Manisa Fk  fişini çektiler. 

Defansta Veli Çeliğin çelik gibi oynadığı ve işte Veli Çelik bu dedirttiği  Kaptan Canerin ve kalecimiz Nurullah Aslanım benimin yıldızlaştığı rakip atakları kritik yerde ortaya çıkıp kesen  Recep Burak Yılmazın çok iyi top oynadığı hani o sol bekte ne yapacağız denen mevkide ilk yarı Ercan ikinci yarı Erkam özveri ile mücadele edip güzel işler yaptılar.

Maçın kırılma anı rakip takımın net pozisyonda 2 topunun direkten dönüp  gol  olmaması gol  olsa bile maç bizim lehimize biterdi  çünki karşılarında  İNANMIŞ YILPORT SAMSUNSPOR VARDI. Ve  bu kritik virajı 3 puanı 3 golle  alarak döndük.

SAYGILAR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR