LGS Puan Hesaplama Robotu MEB ile Aynı Sonuçlar

LGS Puan Hesaplama Robotu MEB ile Aynı Sonuçlar
Liselere Geçiş Sistemi (LGS), her yıl binlerce öğrenciyi hedeflerine ulaştırmaktadır. 2018 – 2019 yılında yürürlüğe giren bu sistem ile birlikte her yıl 1 milyondan fazla öğrenci başvuru yapmaktadır.

Gerek okulda gerekse dershaneler yapılan bu sınavın ardından gerçek puanlarınızı hesaplayabilirsiniz. aracı ile birlikte sitemizden hızlı bir şekilde puanlarınızı hesaplayabilir ve çalışmalarınıza bu doğrultuda yön verebilirsiniz.

Puan hesaplama aracına şu bilgileri girmeniz yeterli olacaktır.

  • Türkçe (20 soru)
  • Matematik (20 soru)
  • Fen bilimleri (20 soru)
  • Yabancı Dil (10 soru)
  • Din kültürü ve Ahlak Bilgisi (10 soru)
  • İnkılâp Tarihi ve Atatürk (10 soru)

Bu konularda yaptığınız doğru ve yanlış sayılarınızı sisteme girmeniz durumunda hesaplama aracımız kısa sürede sizin isteğinizi yerine getirmektedir. Puan hesaplama sistemi MEB ile %100 uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Bunlarla birlikte hesaplayacağınız puanlarınız sizlere yol gösterme açısından son derece ışık tutacak bilgileri içerecektir.

LGS puan hesaplama ile birlikte sınavdan çıktıktan sonra haftalarca beklemenize gerek kalmadan puanınızı hesaplayabilirsiniz. 2020 Liselere geçiş sistemi puan hesaplaması yaparak kaç puan aldığınızı anında öğrenebilirsiniz.   sizlere MEB ile %100 uyumlu puan sonucu vermektedir.

Sözel ve sayısal bölüm olarak 2 grupta ayrılan LGS, 40 soru matematik ve Fen 50 soru da diğerleri olmak üzere toplamda 90 tane sorudan oluşmaktadır. 155 dakika içerisinde öğrencilerin bu soruları cevaplaması beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.