LEZZET TURLARI

LEZZET TURLARI
Turizm atağının yeni durağı : Amasya

Altın Meşe Park Samsun Dışına Da Hareketlendi

Altın Meşe Park işletmecisi Muzaffer Altıntaş yöresel lezzetlerini komşu illere de tanıtmak amacıyla yaptığı ziyaretlere devam ediyor. Mumbar dolması, kaburga dolması, içli köfte gibi Samsun'da bulmakta zorlanılan yöresel lezzetlerin, sekiz çeşit kahve, üç çeşit bitkiden oluşan spesiyal dibek kahvesinin, eğlenceli sıra gecelerinin, muhteşem manzara eşliğinde yudumlanacak semaver çayının ve nargilenin tadına sevdiklerimizle varabileceğimiz güzellikleri tanıtmak amacıyla komşu illere yapılan ziyaretlere bir yenisini daha ekleyerek Amasya'ya gitti.

Altın Meşe Park'ın dört ayrı işletmeden oluşan büyük ve çok yönlü bir tesis olduğunu ziyaretlerinde anlatan Muzaffer Altıntaş, Amasya'da da söz etti.  Altın Meşe Park işletmecisi işadamı Muzaffer Altıntaş tesisi aldıkları günden itibaren 4 milyon lira yatırımla birlikte şu anki haline getirdiklerini ve yatırımların sürekli devam ederek, Samsunu Karadeniz’in turizm başkenti haline getirmek istediklerini belirtti.

Altıntaş, misafirlerini Türk kültürünün yöresel lezzetleriyle buluşturmak için çalışmalarına tüm hızları ile devam ettiklerini dile getirdi.  Güler yüzlü hizmet anlayışı ve kalitenin her geçen gün misafirlerine yansımasının gurur verici olduğunu da sözlerine ekledi.

 

 

Muzaffer Altıntaş, Samsun’a yerli turist kazandırmak amacı ile komşu illere yaptığı ziyaretlerle ilgili kısa bilgiler paylaştı.

Komşu illere yaptığı ziyaretler sırasında Amasya Belediye Başkan vekili ve il Başkan'ı, Ticaret Sanayi odası Başkanı, Esnaf odası Başkanımızı ile görüşmeler yapan Altıntaş, Altın Meşe Park Tesisleri’ni tanıtarak Karadeniz’in incisi Samsun’un güzelliklerinden de bahsetti.

Oldukça olumlu dönüşler aldığını sözlerine ekleyen Altıntaş, beğeni ve takdir dolu sözlerin karşısında gurur duyduğunu, çalışmalarının karşılığını almanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirdi.

Samsun'a geldiklerinde mutlaka geleceklerini belirttiğini söyleyen Altıntaş, ortak bir organizasyon için seçecekleri yerin mutlaka Altın Meşe Park olacağını duyduğunu söyledi.

Tesisin geçmişini bildiği için gelmeyen birçok insan olduğunu ziyaret ettiklerinden duyan Altıntaş, özelleşen tesisin adını daha da çok duyurmak için çalışmalarına Amasya'dan sonra da  devam edeceğini ekledi.

Şehrin Yöneticilerine Hız Kesmeden Ziyaret

Muzaffer Altıntaş, ziyaret ettiği illerdeki sivil toplum örgütleri, turizm acenteleri, resmi kurum ve kuruluşların amir ve yöneticilerine Karadeniz’deki tek turistik tesis olan Altın Meşe Park’ı tanıtarak, Samsun turizmi için karınca misali çalıştıklarını dile getirdi.

Samsun turizmine yapacağı en ufak katkının bile yüz güldürücü olduğunu belirten Altıntaş,  yurtdışından gelen misafirlerini ağırlamak için sabırsızlandığını sözlerine ekledi.

Bu başarıyı, tüm çalışmalarını titizlikle yapan güler yüzlü ekip arkadaşlarına ve misafirlerine borçlu olduğunu söyleyen Altıntaş Türk kültürünü ve lezzetlerini dünyaya tanıtmak istediğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.