Lazer Markalama Özellikleri Nelerdir?

Lazer Markalama Özellikleri Nelerdir?
Birçok önemli alanı mevcut olan fiber lazer markalama makinesinin en önemli özelliği 1 saatte en fazla 1500 ürünü markalayabilmesidir.

Birçok önemli alanı mevcut olan fiber lazer markalama makinesinin en önemli özelliği 1 saatte en fazla 1500 ürünü markalayabilmesidir. Beklentiyi en iyi şekilde karşılayan firmanın istenilen ürünler arasında desen, tarih yazma, dayı, grafik ve qr code yazabilmesi de ürünün tek yönlü çalışmadığını kanıtlar.

Birçok alanda kullanılan ve oldukça önemli bir sanayi ürünüdür. Yüzeyine konacak ürün öncelikle temizlenir ve makinanın yüzeyine  yerleştirilir. Fiber lazer markalama makinası da yüksek derecede ısı vererek ürüne istediği şekli verir ve üzerine yapılacak desen, yazı vb. gerçekleştirir. Bu şekilde profesyonel bir üretim gerçekleşir.

Fiber Lazer Markalama Nasıl Çalışır?

Fiber lazer markalama makinası, yüzeye konulan malzemede belli bir merkezi hedefleyerek malzeme üzerinde bıraktığı etkinin değişmesidir. Bu değişimle birlikte farklı bir yüzeye sahip olan ürün üzerinde ayarlanabilir baskı uygulanır. Fiber lazer makinelerde kazıyarak markalama diğer adıyla tavlama olarak da bilinir. Bu çeşit markalamanın önemi, plastikler için kullanılmasıdır.

Fiber lazer markalama makinasında iki çok önemli detay bulunur. Lazer markalama ile her ürünün markalama yapabilmesi için dalga boyu mesafesi önemli bir noktadır. Lazer makinaları dalga boyuna göre işlemi gerçekleştirir. 1070 nm dalga boyu ile işlemi yapar ve hata payına asla yer vermez. inkjet kodlama şeklinde sistem özelliği de bulunan makine oldukça geniş kullanım alanına sahiptir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.