LAYSİAD’tan Meslek Yüksek Okulu’na katkı mesajı

LAYSİAD’tan Meslek Yüksek Okulu’na katkı mesajı
Onkoduz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı ziyaret eden, LAYSİAD yönetimi, Ladik’te yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır oldukları mesajı verdi.

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeleri, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Rektör Akan’la Ladik’te yapılan Ondokuz Mayıs Meslek Yüksek Okulu’nun son durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.  

İlçe için büyük önem arz ediyor

Ziyarette konuşan LAYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Gür, Ladik’in eğitime son derece önem veren, çevre ve ülke eğitimine de katkı sağlayan bir ilçe olduğunu belirtti. Ladik’te yapılan Meslek Yüksek Okulu’nun ilçe için önemine değinen Gür, “Eğitime katkının günümüzde de  devam etmesi için ilçemizde kurulmasını istediğimiz yüksek okul projesi de bizim için son derece önemlidir. Yüksek okulun Ladik’te olması adına, Ladik halkı üzerine düşen bütün görevleri yaparak okul binasını protokolde istenildiği hale getirmiştir. Bizler okulun bir an önce eğitime açılmasını istiyoruz. Okulun bitirilmesi ile ilgili üzerimize düşen ve düşecek bütün görevleri yapmaya hazırız. Amacımız, mümkün olan en kısa sürede okulun eğitime açılmasıdır.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan ise, Dernek üyelerine eğitime yönelik katkılarından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Yapılan görüşme sonunda, yaşanan sıkıntıları aşmak adına beraber hareket etme kararı alındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.