Ladik Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi

Ladik Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi
Ladik Halk Eğitim Merkezince yıl sonu sergisi düzenlendi.

Ladik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Gülahmet Aydemir, Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, 2016-2017 eğitim öğretim döneminde mesleki ve sosyal kültürel içerikli 118 kurs açtıklarını, kurslardan bin 241 kadın ile 550 erkek olmak üzere bin 791 kişinin yararlandığını söyledi.
Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında açılan kursların genellikle meslek edindirme ve el becerisini geliştirmeye yönelik olduğunu anlatan Aydemir, "El becerisini geliştirme ve meslek edindirmeye yönelik kurs açabilmek amacıyla alan taramaları yaptık.Vatandaşlarımızın taleplerini aldık." diye konuştu.Açtıkları kurslar arasında bir zamanların gözdesi, bugün unutulmaya yüz tutmuş kilim dokumacılığının da yer aldığını bildiren Aydemir, "Biz her zaman sizleriçin varız. Yeter ki bizden kurs talep edilsin. 'Siz gelemezseniz Halk Eğitim Merkezi olarak biz sizlerin ayağına geliriz' diyoruz." ifadelerini kullandıKonuşmaların ardından gösteriler sunuldu ve kursları başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi.Daha sonra açılışı gerçekleştirilen sergi, katılımcılar tarafından gezildi.

Sergi, yarın akşama kadar açık kalacak
Açılışa, Ladik Kaymakamı Engin Tok, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hanife Erdin Öztürk,  İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Onur Türkyılmaz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Taner Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kurs eğitmenleri,  kursiyerler ve davetliler katıldı.AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.