LADİK EVİNDE YOK

LADİK EVİNDE YOK
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun Temsilcilerinden Ladik Belediyespor kendi saha ve taraftarı önünde çıktığı Fatsa Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak evinde sürdürdüğü kötü gidişata bir türlü dur diyemedi.

 


 

İLK YARI SESSİZ GEÇİLDİ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Samsun Temsilcilerinden Ladik Belediyespor kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u konuk etti. Mücadeleye hızlı başlayan Turuncu siyahlılar girdiği net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve maçın ilk devresi 0-0'lık eşitlikle tamamlandı. Mücadelenin ikinci ayrısını ise sahada basmadık yer bırakmayan ev sahibi ekip özellikle Vehbi'nin kanatlardan taşıdığı net gol pozisyonlarını değerlendirmedi. 

BEKLENEN GOL BİR TÜRLÜ GELMEDİ
Kaçan goller sornası taraftarlar adeta saç baş yolsada ev sahibi ekipten beklenen gol bir türlü gelmedi. Maçın hakeminin bitiş düdüğüyle birlikte Ladik Belediyespor mutlak 3 puan parolası ile çıktığı ve 90 dakika boyunca rakibine oyununu kabul ettirmesine karşılık sahada 0-0'lık skorla birlikte 1 puanla ayrıldı ve taraftarlarını iç sahadaki aldığı skorlarla üzmeye devam ettirdi. Maç bitiminde ise Ladik Belediyespor'lu taraftarlar şanssızlıklarından yakınarak stadyumu üzgün terk ettiler. KÖKSAL ÖNER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.