LADİK BELEDİYESPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA

LADİK BELEDİYESPOR'DAN BİR TRANSFER DAHA
Yeni sezon şampiyonluk parolası ile hazırlanan Ladik Belediyespor'da transferlerin ardı arkası kesilmiyor.

 


TRANSFERE DEVAM 
Turuncu beyazlılar transfere doymuyor. Yeni sezon'da hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen ve takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Ercümeyt Coşkundere'yi getiren Ladik Belediyespor'da transferler devam ediyor. Son olarak geçen sezon Yolspor ile şampiyonluk yaşana orta sahanın genç isimlerinden Taha Köse'yi renkleriye bağlayan Ladik Belediyespor iki isimle daha anlaşam sağladı.


RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI 
Teknik direktör Ercüment Coşkundere'nin raporu doğrultusudna gerçekleşen transfer'de son olarak 68 Aksarayspor da forma giyen orta saha oyuncusu Emre Uzunca  ile her konuda anlaşma sağladı. Başarılı orta saha oyuncusu 2014/2015 sezonunda Düzcespor ile şampiyonluk yaşadı. Genç oyuncunun kendisini Turuncu beyazlı yapan resmi sözleşmeyi Kulüp tesislerinde imzaladı.


LADİK'TE HEDEF ŞAMPİYONLUK 
Hedefleri olan bir takıma geldiğini belirten başarılı orta saha oyuncusu Emre Uzunca,"Hedefleri olan bir takıma geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Bir an önce sezona en iyi şekilde hazırlanmak ve takımım için sahada elimden gelen herşeyi yapmak istiyorum. Transferime vesile olan ve bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Onların güvenini boşa çıkarmamak adına sahada Ladikspor için savaşacağım" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum