LADİK BELEDİYESPOR'DA DEPLASMAN HÜZNÜ

LADİK BELEDİYESPOR'DA DEPLASMAN HÜZNÜ
Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta mücadele eden Ladik Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Yenicespor karşısında 2-1 mağlup oldu.

İLK YARI GERİYE DÜŞTÜ
Ladik Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Yenicespor karşısında ilk yarıda istediği futbolu ortaya koyamadı. Turuncu Beyazlılar geliştirdiği kontra ataklardan sonuc almayı başaramadı. Kaptan D.Ç.S Yenicespor geliştirdiği ataklarla Ladik Belediyespor defansını geçmeyi başardı. İlkyarı beraberlikle gitmek isteyen Ladik Belediyespor 45'inci dakikada Yenicespor forması giyen Eren Öztürk'ün vuruşun top filelerle buluştu ve deplasmanda Turuncu Beyazlılar 1-0 geriye düştü.

BERABERLİĞİ KORUYAMADI
İkinci yarıya daha istekli başlayan Ladik Belediyespor tempoyu arttırdı. Beraberlik golü için arda arda ataklar geliştiren Turuncu Beyazlılar dakika 64'de Fikret Can Saraç'ın harika vuruşu gol oldu ve oyuna denge geldi. Ladik Belediyespor oyunu dengeledikten sonra rakip Yenicespor kalesine ataklarını sıklaştırmayı başardı. Turuncu Beyazlılar geliştiridiği üss üste ataklardan sonuç alamadı. Turuncu Beyazlılar dakika 74'de Yenicespor'da Semih Onay'ın vuruşuyla tekrar geriye düştü ve durum 2-1 oldu. Yenicespor bulduğu golden sonra defansa kapanarak skora oynadı ve 3 puanı kazanmayı başardı. Ladik Belediyespor 35 puanda kaldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.