‘KUTLU YOL ETKİNLİKLERİYLE DOLU BİR DÖNEME HAZIRLADIK’

‘KUTLU YOL ETKİNLİKLERİYLE DOLU BİR DÖNEME HAZIRLADIK’
Kutlu Yol olan Dilde Fikirde İşte Birlik Yolu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin,”Kurulduğu günden beri eğitim, kültür ve sanat başta olmak üzere birçok alanda etkinlikler düzenleyen Dilde Fikirde İşte Birlik Yolu Derneği, 2018 – 2019 dönemini

Son yönetim kurulları toplantısında kararlaştırılan etkinliklerden bazılarını açıklayan Kutlu Yol olan Dilde Fikirde İşte Birlik Yolu Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keskin,”Öncelikle yurtta ve dünyadaki gelişmeler ağırlıklı olmak üzere güncel konularda, yine tarih, eğitim, kültür, sanat, hukuk/adalet, çevre, sosyo-ekonomi, güvenlik gibi birçok alanda konunun uzmanlarınca  “Kutlu Yol Söyleşileri” yapılacak. Bir millet kimliğini, özünü, kültür varlıkları ve değerleriyle koruyoruz. Bir milletin kültür varlıkları ve değerlerinin kuşaktan kuşağa aktarılmasının, yaşatılmasının en önemli araç ve yollarından biri de sanattır. Amacımız Türk milletinin, özünün, kimliğinin korunması ve yaşatılması, Türk kültürüne, kısaca Türklüğe hizmet olan Dilde Fikirde İşte Birlik Yolu Derneği’nin, bu yolda Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları ile Resim Eğitimi çalışmalarını da yapacağız ”dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI BU DOĞRULTUDA YAPACAĞIZ
Doğru, etkili ve güzel konuşmak isteyen herkesin katılabileceği Diksiyon Eğitimin bir başka etkinliğini de olacağını aktaran Başkan Keskin, “Eğitim amacını Gerek günlük yaşamda, gerek iş yaşamında doğru, güzel ve etkileyici konuşan kişiler çevrelerinde beğenilmekte, saygı kazanmakta ve kendilerini dinleten ayrıcalıklı kişilerden biri olabilmektedir. Doğru, güzel ve etkileyici konuşabilmenin yolu da iyi bir diksiyondan geçer. Doğru, Güzel, Etkili Konuşma ve Diksiyon Eğitimi'nin amacı, iletişim içerisinde olduğumuz çevremizin bizi doğru anlamasını ve algılamasını sağlamak, yanlış anlaşılma korkusunu ortadan kaldırmak ve duygu ve düşüncelerinizi daha doğru ve anlamlı bir şekilde dile getirebilmenize yardımcı olmaktır. Bu eğitim iş ve sosyal yaşantınıza destek olacak ve öteki özelliklerinizle beraber daha seçilir ve başarılı bir kişi özelliği kazandıracaktır. Yolumuz; dilde, fikirde, işte birlik yoludur. Bu yol; kutlu yoldur” diyerek açıklamalarını bitirdi.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.