KUTLAMA MESAJI

KUTLAMA MESAJI
Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı.

Hiçbir ücret ya da bedelin öğretmenlik görevini icra etmenin; ailesine, milletine, devletine ve ülkesine faydalı bireyler yetiştirmenin karşılığı olamayacağını dile getiren Başkan Kul mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Öğretmenler, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan adsız kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitilerek geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler, ülkemizin de bu vesileyle geleceğine yön vermektedir. Onlar sadece okulu, öğrencileri değil tüm bir toplumu düzenleyen, toplum mimarlarıdırlar. Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır. Bizleri yetiştiren, geleceğe hazırlayan ve bilginin gücüyle yolumuzu aydınlatan öğretmenlere daima şükran ve minnet borçluyuz.

Doğruyu, iyiyi, her alanda yeniliği ve yenileşmeyi savunan gerçekleri anlatan, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı, geleceğin ışık saçan nesillerini büyük bir sabır ve özveri ile yetiştiren başta Baş Öğretmen Ulu Önder Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler gününü kutlar, yeni göreve başlayan öğretmenlere çalışma hayatlarında başarılar diler, görevini ifa ederken şehit olan tüm öğretmenlerimize Allah’tan  dilerim.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.