Kurye Mama Evcil Hayvan Mama Online Satış Sitesinde En Uygun Pro Plan Yavru Kedi Köpek Maması Alınız

Kurye Mama Evcil Hayvan Mama Online Satış Sitesinde En Uygun Pro Plan Yavru Kedi Köpek Maması Alınız
Günümüzde evcil hayvan sahiplerinin sayısı her geçen gün giderek artış gösterir. Onlarla olan bağlarımız geliştikçe, kendi sağlığımıza dikkat ettiğimiz kadar evcil hayvanlarımızın sağlıklarına da aynı oranda dikkat edilmektedir.

 

Günümüzde evcil hayvan sahiplerinin sayısı her geçen gün giderek artış gösterir. Onlarla olan bağlarımız geliştikçe, kendi sağlığımıza dikkat ettiğimiz kadar evcil hayvanlarımızın sağlıklarına da aynı oranda dikkat edilmektedir. Bu noktada da tabi ki en önemli unsur beslenmeleridir. ProPlan markası ise neredeyse her tür kedi ve köpek dostlarımızın ihtiyacını karşılamaya yönelik bir mama markasıdır. Bu mamalar türlü ihtiyaçlara cevap verecek şekilde uzmanlar tarafından, profesyonelce hazırlanır. Peki her kedi ve köpek kullanılması gereken mama aynı mıdır?

Bu sorunun cevabı maalesef hayır kabul edilir. Her şeyden önce hayvanların yaşları bunları belirleyen en önemli unsurdur. Eğer sahip olduğunuz evcil hayvanınız bir yavru kedi ya da köpekse elbette ki yavru kedi maması ya da yavru  kullanmanız gerekir. Minik dostlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda kullanmanız gereken mama çeşitlerini bulabilmek için Proplan yavru kedi maması ve ProPlan yavru köpek maması şeklinde sorgulamanız, doğru cevaplara ulaşmanız için yeterlidir.

Yavru Kedi ve Köpek Maması Seçerken Dikkat Edilecekler

Her şeyden önce sadece yavru köpekler için değil rutin yaşamını süren köpekler içinde köpek maması seçerken onların gereksinimlerine cevap verecek mamaları tercih etmek gerektiğini unutmayın. Mama seçerken yavrunun ırkı, hareket seviyesi ve vücut kondisyonu dikkate alınarak mama seçilmelidir.  Günümüzde yavru köpek maması çeşitleri oldukça fazladır. Bu mamalar kırmızı etli, beyaz etli ve balık içeriklerinden oluşmaktadır.

Bu besinlerin yanı sıra  içeriğini biraz daha zenginleştirerek, yavrunun gelişimi sırasında ihtiyaç duyabileceği birçok vitamin ve mineralleri de düşünerek mamalarını oluşturmuştur. Yavru köpeklerin gelişimleri sırasında, onların kas ve iskelet sistemlerinin yanı sıra sindirim sistemlerinin de doğru çalışmasına katkıda bulunmak için ProPlan yavru köpek maması en iyi tercih olacaktır. 

Kediler İçin

Kedilerimiz içinde benzer sebepler geçerli olmakla birlikte, kedi dostlarımız köpeklere nazaran daha seçici bir damak zevkine sahip olduklarından, kullanılacak mama özenle seçilmelidir.  bu farklılıkları göz önünde bulundurarak çok geniş yelpazede yavru kedi maması geliştirmiştir.  Köpeklerde olduğu gibi mama seçiminde, yavru kedimizin ırkı ve vücut kondisyonu önemli rol oynamaktadır. Kediler oyuncu hayvanlardır ve vücut aktiviteleri her zaman yüksek olduğundan yavru kedi maması seçenekleri, kedinizin ihtiyacına yönelik olarak geliştirilmiştir. İçerisinde bulunun vitamin ve mineraller sayesinde gün boyu dayanıklı kalarak sağlıklı büyümelerini sürdürürler.

Yavru Kedi ve Köpek Maması Ne Zaman ve Nasıl Verilmeli

Yavru köpeklerimizin de ilk dünyaya geldiklerinde anne sütüne ihtiyaç duyduklarını unutmayın ve mümkün mertebe annenin beslemesine izin verin. 3 haftalık oluncaya kadar anneden besleneceklerdir. 3 haftalık zamanı geçtikten sonra yardımcı gıdaları alabilmeleri için ProPlan yavru köpek maması vermeye başlanabilir. Verilecek olan mama miktarı köpeğinizin kilosuna ve ırkına bağlı olduğundan en doğru seçimi aldığınız ürün üzerindeki tabloya bakarak belirleyebilirsiniz.

İlk defa köpek maması yediklerini düşünerek, verdiğiniz mamayı hafif nemlendirerek vermekte fayda vardır. İlerleyen haftalarda gelişimlerine göre vermiş olduğunuz mama miktarını kademeli olarak arttırmalısınız. Zamanla mamayı nemlendirmeye de ihtiyaç duymadan yavru köpeklerinizi besleyebilirsiniz.

Yavru Kediler İçin Süreç Aynı İşler

Yavru kedilerimiz için de benzer bir süreç izlenmelidirProPLan yavru kedi maması 1 yaş altı kedilerimiz için üretilmektedir. Kedinizi ihtiyaçlarını en doğru siz bileceğiniz için mama seçimi yaparken bunları göz önünde bulundurmayı unutmayın. Her ne kadar yavru kedimize mama takviyesinde bulunacak dahi olsak, yavru kedilerimizi annenin belli bir süre beslemesi, gelecekte oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçecektir. Bütün bunlara gönül rahatlığıyla ulaşabileceğiniz, indirimli fiyatlarla alışveriş yapabileceğiniz adres olan kurye mama sitesinden ürünleri satın alabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.