Kuruoğlu'ndan Başkanlara ziyaret

Kuruoğlu'ndan Başkanlara ziyaret
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile görüşen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu '' Yerel yönetimlerde AK Parti'nin başlatmış olduğu ve her geçen günde üzerine daha fazla başarılar koyarak geliştirilen belediyecilik anlayışı ülkemize çok şey kattı. İlkadım gibi büyük ve manevi anlamıyla da önemli bir yere sahip olan İlkadım ilçesinde belediye başkanlığı yapmak zor ama bir o kadar da anlamlı bir görev. Ama Ak Parti ailesi olarak bizlerde sizlere destek vereceğiz . Samsun ve ülkemizin daha ileriye gitmesi, partimizin gösterdiği hedeflere daha sağlam bir şekilde yürümesi için omuz omuza verip gece gündüz çalışacağız. İlkadım'da başlayan atılım şehrimiz her bir noktasına ve ülkemize dalga dalga yayılacaktır'' dedi.

 

Buradan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile görüşen Sn. Kuruoğlu "Atakum Samsun'un çehresini değiştiren ilçe buradaki çalışmalar Samsun'u cazibe merkezi olarak görülmesine yardımcı olmaktadır. Bu anlamda bizlerde yorulmak bilmeden Samsun ve ülkemiz için elimizden geleni yapacağız."dedi .Belediye çalışanları ve yapılan hizmetler hakkında da bilgi alan Dr. KURUOĞLU Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile gerçekleştirilen samimi  sohbet sonrası diğer programlarına katılmak üzere belediyeden ayrıldı. Emin İNAN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.