KURUOĞLU”BU BAŞARI AK PARTİ AİLESİNİN

KURUOĞLU”BU BAŞARI AK PARTİ AİLESİNİN
Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu, Havza, İlkadım, Terme ve Atakum İlçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Samsun’un ilçelerine yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılanan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı, Dr. Metin Kuruoğlu teşkilat mensuplarının gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek partililerle birlikte sohbet etti.

Ziyaretler kapsamında bir konuşma yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Dr. Metin Kuruoğlu” Siyasete 15 yaşında Refah Partisi ile başladım ve partimiz kurulduğu günden itibaren de hep AK Parti’nin içerisinde oldum. Şunu açıkça söyleyebilirim ki siyaseti Dava için yapan bir kardeşinizim. Bunun dışında hiçbir siyasi niyetim, düşüncem olmadı. Bu şekilde de devam edeceğim. Hayatımı hep çalışarak geçirdim, başarı ancak çok çalışmakla olur. Teşkilatlarımızın fedakarca çalışmaları sayesinde Samsun ve Türkiye çağ atlamıştır. Bu başarı büyük bir aile olan Ak Parti ailesinin başarısıdır.  AK Parti bizim yuvamız, milletvekili olsak da olmasak da burası bizim yuvamız. Biz bu davaya daha iyi hizmetin gayretindeyiz. Samsunlu vatandaşlarımızı ve teşkilatlarımızı temsil noktasında kendimden bir hayli eminim. Ak Parti teşkilatları dün olduğu gibi bu günde üzerlerine düşen vazifeyi en güzel şekilde yerine getirmektedir. Yeni Türkiye'yi kurarken teşkilatlarımıza daha zor görevler düşecek ancak teşkilatlarımız birlik beraberlik içerisinde tek yürek, tek yumruk olacaklar ve dış güçlerin planladığı her türlü oyununu bozacaklardır.'dedi

HABER-FOTO:EMİN İNAN

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.