KURT'UN BAYRAM MESAJI

KURT'UN BAYRAM MESAJI
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kurban Bayramı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayınladı.

 

15 Temmuz darbe teşebbüsüne atıfta bulunarak “Millet iradesini yok saymaya kalkışan, Türkiye Büyük Millet Meclisi dâhil kendi halkına bombalar yağdıran, darbe ve terörizmle Aziz Türk Milletini boyunduruk altına almaya çalışanlara karşı, sinelerinde ki iman gücüyle timsali görülmemiş bir destan örneği gösteren tüm vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” dedi.

Mesajında bayramların toplumu kaynaştırıcı yönüne vurgu yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “ Bayramlar, küslerin barıştığı, paylaşmanın arttığı, birlik ve beraberliğin en üst düzeyde yaşandığı günlerdir. Özellikle 15 Temmuz’dan sonra bu bayram çok daha anlamlı hale gelmiştir. Komşularımızı, akrabalarımızı ziyaret edip onları sevindirerek, gönülleri kazanarak, bu mübarek günleri idrak etmeliyiz.” sözlerine yer verdi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt açıklamasını, “Mübarek Kurban Bayramının, milletimize, İslam Âlemi ’ne ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” temennisiyle bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.