KURT’TAN MİLLİ BİRLİK VURGUSU

KURT’TAN MİLLİ BİRLİK VURGUSU
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Milletvekili Kurt, Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. Kuruluş yıl dönümünü millet olarak büyük heyecan ve sevinç ile idrak ediyoruz. Bu kutlu günde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Cumhuriyet’i ilan eden Yüce Meclis’in kıymetli üyelerini ve 94 yıllık Cumhuriyetin kazanıldığı günden bugüne vatan savunması için canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

AK Parti iktidarları boyunca geçtiğimiz 15 yılda 80 milyon vatandaşlarımızın refahını yükseltmek için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz.  Bugün geldiğimiz noktada dünyanın en büyük 17. Ekonomisiyiz. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda gelecekte Türkiye’yi dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi içinde yer almasını sağlayacak yatırımları yapmaya devam ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti köklerinden devralmış olduğu tarihi misyonuyla dünyanın neresinde olursa olsun, din, dil ve renk ayrımı gözetmeden tüm mazlumların yanında olmuş, onların duasını almış Yüce bir millettir. Aziz Milletimizin birlik ve beraberlik ruhuyla inşallah çok daha güçlü bir şekilde yarınlara yürüyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, milletimize saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.