KURT'TAN AFAT KURBANI ZİYARETİ

KURT'TAN AFAT KURBANI ZİYARETİ

Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt Havza’da çiftçilerin, afetsiz ve bereketli bir tarım sezonu için kurban programına katıldı. Kurt programların ardından dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt Havza’da çiftçiler, afetsiz ve bereketli bir tarım sezonu için düzenlenen afat kurbanı programların katıldı.

Havza’ya bağlı Ilıca ve Erikbelen mahallelerinde düzenlenen afat kurbanı programlarına, Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Belediye Meclis Üyeleri, parti öneticileri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.Okunan mevlit ve duaların ardından kesilen kurbanların etleri davetlilere ikram edildi.
Her iki mahalledeki programa katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise davetlerinden ötürü mahalle halkına ve muhtarlara teşekkür ederek; “ Cenab-ı Mevla'm kesilen bu kurbanları dergahında kabul etsin.” diye konuştu.Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt ise bu tür geleneklerin yaşatılmasının ve gelecek nesillere aktarılmasının önemli olduğu belirterek; “Rabbim niyetlerinizi kabul etsin ve bol bereketli, kazasız belasız bir sezon nasip etsin.” Dedi.Milletvekili Kurt daha sonra Erikbelen mahallesinde yatalak bir hastayı evinde ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti.Kurt ve beraberindekiler yaklaşık 20 yıldır yatalak olan İsa Turgut’un evini ziyaret ederek ailesi ile görüştüler.  Kurt burada ailenin ve İsa Turgut hakkında Erikbelen Mahallesinden olan Belediye Meclis Üyesi Recep Akça’dan bilgiler aldı.Akça; hastanın 20 yıldır yatalak olduğunu belirterek; “Hastamızın evine yol yoktu sağ olsun Belediye Başkanımızın talimatı ile eve kadar yol yapılıyor. Sizlere ziyaretinizden ötürü teşekkür ederim.” Dedi.Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Ak Parti iktidarı ile sosyal devlet olmanın gereği olan hizmetler halkımıza ulaşmaya başladı. Ailemiz için devletimiz gerekeni yapmakta. Bizlerde bir ihtiyaç durumunda ailemizin yanındayız. Sayın Belediye Başkanıma da  yaptırmış olduğu yol için ayrıca teşekkür ediyorum. Bunların hepsi sosyal devlet olmanın gerekleri ve bizim kadrolarımız bu gereklilikler doğrultusunda hizmetlerine devam ediyor.” Dedi.Kurt ev ziyareti sonrası hasta için yapılan yol çalışmalarını inceleyerek Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’den bilgiler aldı. İkiz; “Ailemizden gelen talep ve yapmış olduğumuz incelemeler neticesinde yaklaşık 800 metrelik bir yol yapımına karar verildi. Havza Belediyesi olarak her zaman ihtiyacı olan halkımızın yanındayız.” Dedi.Samsun AK Parti Milletvekili Hasan Basri Kurt daha sonra mahallede Havza Belediyesi tarafından yapılan beton yolları inceleyerek vatandaşlar ile sohbet etti.Kurt son olarak ilçede Veli Kurt’u işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.