Kurt’a sevgi seli…

Kurt’a sevgi seli…
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, önce Kavak Çukurbük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni daha sonra da İlyasköy Mahallesi’ni ziyaret etti.

Hasan Basri Kurt’a büyük sevgi gösterilerinde bulunulurken, Kurt ta hemşehrilerinden destek sözü aldı…

Hasan Basri Kurt Kavak Çukurbük Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne gelişinde hemşehrilerinin büyük sevgi gösterileriyle karşılaştı. Kurt’u derneğe gelişinde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, KADEF Genel Başkanı Yılmaz Karagöz, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, dernek başkan ve yöneticileri ile çok sayıda Kavaklı karşıladı.

 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, dernek girişinde yaptığı konuşmada 1 yıl içinde çok büyük işlerin altına imza attıklarını söyledi. Sarıcaoğlu, “ Kavak artık göç veren değil göç alan şehir oldu. Yerel siyasetten bugüne kadar büyük destek aldık almaya da devam ediyoruz. Hasan Basri Kurt’un Milletvekili seçilmesinden sonra da Ankara ayağımız güçlenecek. Tüm Kavaklı hemşehrilerimden AK Parti’ye büyük destek istiyorum” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, hemşehrilerine aday olduğu günden itibaren şahsına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kurt, “ Bu seçimler bizim için çok önemli. 1 oyun bile önemi çok büyük. Sizlerden şunu özellikle istiyorum. Hangi partiye oy verirlerse versinler mümkün olduğu kadar çok insanın sandığa gitmesini sağlayın. Birileri bazı partilerin barajı aşması için oy veren insanların oranını düşük tutmaya çalışıyor. Siz bu oyuna gelmeyin, AK Parti sizin içinizden çıkan bir davanın partisidir. Bu davayı öksüz bırakmayın davanıza sahip çıkın” diye konuştu.

 

Hasan Basri Kurt, geç saatlerde gittiği İlyasköy mahallesinde de meşalelerle karşılandı. Hemşehrilerinin yoğun ilgisi ile karşılanan Kurt, “ Buraya ev toplantısına geldik ama bir çok partinin mitinginden kalabalık bir topluluk beni karşıladı. Sizlerden Allah razı olsun. Hepinizi tanıyorum akrabalarım var aranızda. Çocukluğumun geçtiği sokaklar buralar. Bugüne kadar bir çok yerde konuştum ama sizlerin karşısında konuşmak kolay olmuyor. Size ne anlatayım. Beni tanıyorsunuz oyunuza talibim. Beni Ankara’ya güçlü gönderin” şeklinde konuştu.

Hasan Basri Kurt, seçim çalışmaları çerçevesinde Havza’ya giderek hem esnaf ziyaretinde bulundu hem de Havza 25 Mayıs Kutlama Törenleri’ne katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.