KURT VATANDAŞI GERİ ÇEVİRMİYOR

KURT VATANDAŞI GERİ ÇEVİRMİYOR
AK Parti Samsun milletvekili Hasan Basri Kurt, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Samsun milletvekili Hasan Basri Kurt, kendisini veya danışmanlarını arayarak kendisinden randevu talep edenlerle, Ak Parti Samsun il başkanlığının milletvekillerine tahsis ettiği  vekil odasında görüştü. Kendisine aktarılan meseleleri not alan milletvekili Kurt, çözüm için gereken adımları atacağını söyledi. Kurt sözlerine şöyle devam etti.

Biz zaten devamlı halkın içerisinde olan bir partinin,  Ak Parti’nin mensuplarıyız. Halkımızın talep ve isteklerini hemen hemen her ortamda dinliyoruz. Bazı vatandaşlarımız, talep ve isteklerini belirtmek üzere Ankara’ya TBMM’ye ziyaretimize geliyor. Bazı vatandaşlarımız ise zaman ve ulaşım problemlerinden dolayı Ankara’ya gelemiyor. Kimisi ise kalabalık ortamda derdini anlatmaktan çekiniyor. Bu şekilde vatandaşlarımızla birebir görüşerek  daha rahat konuşma imkanımız oluyor’’ dedi.
Milletvekili hasan Basri Kurt’tan randevu alarak, doğrudan görüşen vatandaşlar, yoğun programlarının arasında kendilerine özel vakit ayırma hassasiyeti gösterdiği için Hasan Basri Kurt’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.