KURT KAVAK'TA GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

KURT KAVAK'TA GÖRÜŞMELERDE BULUNDU
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Kavak’ı ziyaret ederek Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Belediye meclis üyeleri ile görüştü

HASAN BASRİ KURT: “KAVAK’A YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR”

Kavak Belediyesi Tirit Evinde gerçekleşen görüşmede Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a ilçenin genel durumu hakkında bilgiler verdi.

Yaklaşık bir saat süren görüşmede Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt Kavak ilçesine yapılması planlanan Ceza İnfaz Kurumu ve diğer konularda açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Kavak’ta yapılması planlanan 1700 kişi kapasiteli ceza infaz kurumu projesini yakından takip ettiğini belirterek; “Yapımı tamamlandığında 1000 personelin çalışacağı öngörülen bu yapı çalışmalarınım büyük bir titizlikte takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum. Söz konusu proje kapsamında 1000 kişi kapasiteli  T Tipi Ceza infaz kurumu, 400 kişi kapasiteli açık ceza infaz kurumu ve 288 kişi kapasiteli çocuk ceza infaz kurumu, teknik binalar, Jandarma binası ve idari binalar yapılması planlanıyor.” Dedi.

Ayrıca Milletvekili Hasan Basri Kurt, “ Kavak ilçemiz ile ilgili gerek Belediye Başkanımız gerek de İlçe Başkanımızla sürekli iştişarelerimizi devam ettiriyoruz. Ceza İnfaz Kurumu, Küçük Sanayi Sitesi gibi projelerde milletvekili olarak üzerimize düşenleri yapmaya da devam edeceğiz.” Açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.