KURT HAVZA BELEDİYESİ'NDE

KURT HAVZA BELEDİYESİ'NDE
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Havza Belediyesini ziyaret ederek Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile görüştü.

Havza Belediyesi Makam odasında gerçekleşen görüşmede Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a ilçenin genel durumu hakkında bilgiler verdi.
Yaklaşık bir saat süren görüşmede İkiz Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’a altyapı çalışmaları devam eden Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) , termal turizm çalışmaları ve diğer konularda bilgiler verdi. 
İkiz ilçenin ekonomik olarak gelişmesinde OSB ve termal turizmin önemine değinerek; “ Organize sanayimiz tamamlandığında ve termal turizm’de hedefimiz olan 5 yıldızlı otel projemiz hayata geçtiğinde ilçemiz istihdam alan bir bölge olacak. Bu iki proje ilçemiz için çok önemli.” dedi.
Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt ise Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesini yakından takip ettiğini belirterek; “İnşallah burası faaliyete geçtiğindeyatırımcı bulmak için elimizden gelen desteği vereceğiz. Yine aynı şekilde Karadeniz’in termal merkezi olan Havzamızda termal turizmin gelişmesi için her türlü desteği vermekteyiz ve vermeye devam edeceğiz. Bu iki proje ile Havza’da iş ve göç sorunu çözülecektir. Bizler Havza’yı ve sorunlarını biliyoruz ve her zaman Havzalı kardeşlerimiz ve idarecilerimiz ile işbirliği içinde bu sorunları çözmek için mücadele ediyoruz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.